SOL & JULKLAPPAR.


1d1ba7719a1fda331738b07ba273ed6f

Dagens reminder: ta tillvara dagarna.

Glad annandagjul mina kära bloggvänner! 

Idag hände precis det jag hoppades mest på….. det var sooool då jag vaknade!  Så gissa om jag blev h.a.p.p.y.!!! 🙂

Planen var att sticka till beachen a.s.a.p. men så blev jag så solstressad att jag inte hade lust på 15 min i taxi så jag tänkte att vi startar dagen vid poolen också åker vi runt lunch. Så sagt och gjort, före kl.10 låg jag i en solstol (och lilla J i poolen) men sen slöade jag ihop och orkade inte åka någonstans så det blev ännu en dag här hemma på resorten helt fram till kl.15 då jag låg och guppade runt på min loungemadrass och det började TOK regna. Alltså det vräkte ner så mycket att vi höll på att skratta ihjäl oss för där stod vi, jag, J, JIG, mamma, Hans, Berit & Öje under ett parasoll och blev fullkomligt sjöblöta.  Ofta är sånna monsunskurar över på ett-tu-tre men inte denna, så vi girls gav upp och gick hem och duschade och nu sitter jag ute på terrassen i en solstol med ett glas bubbels och njuuuuter.  Regnet har stoppat för länge sen och solen strålar och Johanna är nere i poolen igen och badar med sin söta nya kompis (lycka!). Så ja, jag kan faktiskt inte tänka mig en bättre eftermiddag.

Jag fick en förfrågan om vad jag fick i julklapp? Well, den här gången så blev resan ner hit till Thailand den stora presenten. Men, några klappar fick jag så klart:

10410696_10152528462055796_37855315541085061_n

Jag förstår inte varför JIG tyckte att boken jag önskade mig hade en klockren titel? 😉  Också älskar jag små boxar med fina saker i… speciellt då de är i rosa och guld och kommer från Kate Spade & Juicy Couture. Boken längst ner handlar om hur man viker fina servetter och i den hade min älskade mamma gömt skatter…   Och ser ni vad som ligger överst? Oh yes, det är en selfie pinne!  Hur kul som helst! Ha, ha.  Sen fick jag en fin långklänning också, men den får ni se på nyårsafton…

Jo, sen fick jag en sak som är klockren till varma dagar här nere för som ni vet så är det ju super viktigt att man dricker massor i värmen så att man inte riskerar att torka ut och vi har länge pratat om att skaffa en vattendunk men har liksom aldrig kommit oss för (+ att jag tycker att de är så fula att jag inte helt vet var vi ska placera den…) så ja, denna blir hur FAB som helst:

3421d56d1412575f6e9310c1bf0ea8cb

Eller vänta lite nu, jag önskedrömmer  kanske bara att jag fick den?  😉

Nej, nu ska jag njuta den här sköna stunden och sen ska vi girls sticka iväg och fixa naglarna.

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig annandagjul! och skickar mina varmaste tankar & kärlek till alla er som på något sätt drabbades av den förfärliga tsunami katastrofen för 10 år sedan.

Kramar från Phuket!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “SOL & JULKLAPPAR.”

 1. Emma says:

  God fortsättning!
  Hoppas du njuter dina dagar! Tänkte på det där med tsunamin, är ni någonsin rädda att det ska hända igen? Tänker ni tillbringar ju mycket tid i Thailand! Jag förstår samtidigt att man inte kan vara rädd jämt! Men. Tänkte höra hur du tänker kring det?
  Kram

  • gizmolina says:

   God fortsättning till dig också Emma! 🙂 Självklart tänker jag mycket på tsunamin och senast i kväll fick jag höra en vän här nere berätta om hur de satt och åt frukost när vågen kom… Man kan ju inte föreställa sig hur fruktansvärt det måste ha varit för alla drabbade… Personligen så hade jag rest en helt del till Thailand innan katastrofen och ville därför tillbaka så jag satt faktiskt på ett av de första charterflygen som gick ner hit efter tsunamin. Jag minns min mammas oro eftersom jag reste ner ensam och så fort efter men jag kände faktiskt ingen som helst oro själv. Tänkte mer att jag ville ner hit så fort som möjligt så att turismen kommer igång igen. Det kändes som mitt sätt att bidra. Min pappas fru däremot kände att hon aldrig mer vill resa tillbaka till Thailand trots att hon inte var här när tsunamin kom… Ska ta och skriva ett eget inlägg om detta en dag.

   Önskar dig en underbart fortsättning på helgen! Kram!

 2. Ida Marie says:

  Så fine og praktiske gaver

 3. Ida Marie says:

  Så fine og praktiske gaver 🙂 et dumt spørsmål kanskje men hva er i gull esken? Utrulig søt og fin. Håper du får slappe av og lade batterier til dere skal hjem igjen. Har vart -12 grader her i Vestfold så nyt varmen, vi fyrer for fullt 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord! Jag försöker slappa av så mycket jag kan men sliter lite med att jag ofta känner stress över allt man borde göra etc… så bestämde mig idag för att ta tillvara den sista tiden här nere lite bättre….! Och jag är enig i att gull esken är fin! och inne i den ligger ett fint halsband. 🙂

   Det låter kallt med -12…brrr… men jag hoppas att du njuter härliga dagar inne i värmen! Klem!

 4. Titti says:

  Vi är i khao Lak.
  Deltog i den stämningsfulla minnesceremonin idag på stranden.
  God fortsättning önskar Titti

  • gizmolina says:

   Så fint att ni fick möjlighet att delta i minnesceremonin Titti! Själv såg jag delar från den på Nyhetsmorgon.

   Önskar dig underbara dagar! Varm kram! 🙂

 5. Christina says:

  Den boken måste jag köpa. Har du inte läst hennes tidigare böcker i ämnet så kan jag starkt rekommendera dig att läsa dem först. Man skrattar högt under läsningen:)
  Kram och god fortsättning på helgerna.

  • gizmolina says:

   Jag har också läst hennes tidigare böcker och jag älskar dem! 🙂 så blev därför så glad då jag hittade denna här nere och ännu gladare då mina J köpt den till mig. Hoppas att du också får tag i boken!

   God fortättning till dig också! Njut dagarna! Kram!

 6. Charlotte ahlfont says:

  Blir lite fundersam jag,mina tankar på annandagen går till alla som miste någon i tsunamin inte om det är farligt eller inte att åka till Thailand. Livet är farligt och ingen har en garanti om en morgondag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *