LOVE MY FRIENDS.

One of my b.e.s.t. friends.

Vilken skatt det är att ha fina riktigt nära vänner. De där som kan säga de mest obehagligt ärliga sakerna rakt ut till mig, utan konstigheter eller fluffig inpackning, och som jag älskar lika mycket ändå. De som kan trycka till på de punkter där jag är som mest svag och plötsligt få mig att känna sig lite starkare. De som känt mig sedan jag var liten och kan se mönster hos mig  (som inte ens den som jag lever tillsammans med kan) och som utifrån dessa mönster kan få mig att tänka nytt.  De som man kanske inte pratat med på nästan 1 år men när man ringer så känns det, på riktigt, som igår.   En sån vän är Jonas för mig. Min älskade Jonas. Jag är så glad jag har honom! Vi har varit vänner sedan någon gång på högstadiet då jag gick med stora plastörclips och jag tror ingen känner mig så bra som han.

Här var vi samtidigt i Phuket för ett par år sedan.

Nu ska jag gå ut och andast lite frisk luft så att jag får energi till att ta tag i trååååkigt kontorsjobb.

Hoppas att du har en solig & fin tisdag min fina bloggvän!? 🙂

P.S om du behöver en snickare / handyman / inredare och bor i Stockholmsområdet så är Jonas the one !!!  

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “LOVE MY FRIENDS.”

  1. Gry Jonassen says:

    En skikkelig kjekk snekker også, spør du meg

    • gizmolina says:

      Ikke sant?! 😉 Gleder mig massor till att se dig snart vännen !! Smsa mig din adress så kommer invitasjon i posten snart…. Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *