LOVE SATURDAYS!

Allmänt

Min bästa höstaccessoar? Tveklöst en stor varm snygg sjal! Den här kommer från Beck Söndergaard.

Gooodmorgon girls!

För mig är det en sån otroligt skön känsla att vakna och inte behöva stressa iväg till jobb. Lyxigt!!! Som i morse tex. Johanna kom in till mig runt kl.08, hoppade upp i sängen (händer i.n.t.e. ofta!) och la sig och spelade spel på min tfn så att jag fick vakna till liv (var sjukt trött, sov extremt dåligt i natt…konstiga drömmar och många funderingar…) och sen lite frukost och Nyhetsmorgon på det innan J blev hämtad.

Hon är för 1:a gången på körsång i svenska kyrkan och jag hoppas hoppas att hon ska tycka om det för det vore så mysigt att få sitta i kyrkan på lucia och se henne i luciatåget… men hon var v.ä.l.d.i.g.t. osäker på om detta var något för henne så vi får väl se… jag håller i alla fall tummarna! 😉  Sen, efter kyrkan, ska hon iväg på kalas och sen på sleepover så nu ska jag verkligen passa på att få massor gjort så jag är på väg ut genom dörren. Sticker så fort som jag postat det här inlägget!

Hur nostalgisk blir man inte? J var hos tandläkaren häromdagen och det som tog längst tid var att välja sak i den här lådan…Tihi!

Nu önskar jag dig världens skönaste, finaste, härligaste, festligaste, mysigaste och underbaraste lördag så ses vi igen lite senare! Och kom i håg: shoppa riktigt gott lördagsgodis, lägg bubbles i kylen inför kvällen, smile & be happy ! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “LOVE SATURDAYS!”

  1. Hanna says:

    Apropå bubblor på kylning, du har ju säkert tipsat om detta flera ggr men jag minns ej – vad har du för favorit när det kommer t bubbel/vitt vin? Nu menar jag inte det lyxigaste utan ett gott i bra prisklass ;-). Själv älskar jag rödvin men blir så otroligt sömnig av det ibland, kanske skulle prova vitt ist 🙂
    Önskar dig en härlig måndag i hösvädret! Jag känner som du – sommaren har varit underbar men hösten är också välkommen nu!
    Kram/H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *