LOVE THE SOFT WEEKEND MORNINGS.

Mitt fredagsmys = svenska ELLE, danska Cover, svenska Family Living, krispiga chips och iskall Moët. Fast om jag ska vara helt ärlig så orkade jag inte många bubblor igår….och när jag inte orkar bubblor ja, då är jag verkligen sjuk… 

H.A.P.P.Y. lördag sköna bönor!

Jag vaknade kl. 07.35 och fick panik över att vi försovit oss till skolan…. alltså gissa hur SKÖNT det var att komma på att det var lördag. Ett riktigt halleluja moment kan jag säga ! 😉  Men det var inte speciellt länge jag fick ligga kvar i sängen för runt kl.08 kom hjärtat och drog mig i tårna.  Ja, tyvärr är det inget morgonmys hon bjuder på, nej, hon kräver omgående uppstigning. Önskar verkligen att hon var mer av en ligga-och-mysa-i-sängen-kinda-girl….

Nu rullar Nyhetsmorgon på TV´n och jag har tänt massor med levande ljus på bordet eftersom det är lite grått väder här i Oslo på morgon men det känns bara riktigt mysigt.  Och på tal om mysigt så hade jag och J en mysig em igår. Hon fick bli med mig då jag fick refill på mina vipper , sen var vi inom några butiker innan vi hamnade på La Danse  (J ska starta upp med ny dans till veckan) och då vi kom hem med kläderna så tog hon på sig allt och provade olika håruppsättningar inför 1:a danslektionen….hon ä.l.s.k.a.r. verkligen smink / hårfix / styling.  Lite kul tycker jag.

Testing, testing…

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag älskar verkligen mina vippe extensions. Det är SÅ otroligt skönt att slippa mascara och det är så underbart att vakna och se pigg & fräsch ut.   Stället jag går till heter Pille Joosep.

Ska ta en dusch nu och sen ska vi girls iväg ut en tur, nya inneskor till skola / AKS står på listan.  Shit vad hennes fötter växer ! tänk om det var likt för oss? att vi växte ur skor hela tiden? vad dyrt det skulle bli … !

Önskar dig en alldelens alldelens underbar lördag !!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “LOVE THE SOFT WEEKEND MORNINGS.”

 1. Mona says:

  Jag blir galen när jag ser dina vipper…och ingen mascara,och lilla J är söt som en ballerina. Kram på er.

  • gizmolina says:

   Ha ha 🙂 Tusen tack för komplimangen till J ! och jag lovar att sluta tjata om mina vipper 😉 Njut din lördag ! Kram!

 2. Reidun says:

  Så greit å slippe å ta på mascara!!Ønsker deg en fortsatt flott lørdag!!

  • gizmolina says:

   Ja, det är helt otroligt skönt ! 🙂 använder bara lite på vipperna under ögat men that´s it. Önskar dig också en riktigt härlig fortsättning på dagen. Klem !

 3. Mona says:

  Komplimangen gällde även DIG också,kanske du missförstog mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *