I LOVE THAT WEEKENDFEELING…!

Mitt fredagsgodis vid min sida as I blog.

Åhhhh detta är den B.Ä.S.T.A. tiden på heeela veckan! Jag älskar ögonblicket då jag och Johanna landar hemma med färska blomster, jag packar ur inköpt middagsmat, blandar dipp och ställer in det i kylen så att det är klart till fredagsmyset, tänder alla ljus och packar upp nya inspirerande magasiner som jag shoppat på vägen hem. Allt medan Johanna ligger framför Disney Channel och slappar och byter om till myskläder

Det är nu lugnet infinner sig, det där härliga fredagslugnet som gör att jag sänker skulderna lite. Och sen, efter att vi ätit middag så ska vi girls hoppa upp i sjeselongen och titta på Let´s Dance. Som jag föresten missade förra veckan. Var Benjamin lika bra då? Hoppas!  Och jaaa, lite bubbles måste det ju bli också, för att fira att det är helg och sen  är det ju för härligt att ha en handyman här i skrivande stund som hjälper mig och montera lite IKEA saker…

Smiiiiiiile!!! it´s weekend!

Stå still mamma!!! sa Johanna heeela tiden då hon knipsade pics. Det gick väl sådär… 😉  Eller så kan man se det som att jag ville visa fram mitt nystylade hår, som bästa Carina hos Hendrix Hair (jag går på deras salong på Majorstua, i Arbosgate.) fixade igår.  Lyxen med att styla håret på en torsdag är att jag inte behöver göra nåt med det förren på måndag… 

Jag matchar min nya älsklingsjacka från By Malene Birger  med bluse från Michael Kors, skinnbyxor från Den Dama (Helmut Lang) och mina absoluta favoritskor som blev med mig hem från Stockholm för flera år sen.

Oj, nu sprang Johanna över till grannen för lek. Bara en sån sak!

Looooove fredagar!!!!

Önskar dig världens mysigaste fredagsmys min fina bloggvän! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “I LOVE THAT WEEKENDFEELING…!”

 1. Lena says:

  Låter hur mysigt som helst….. 🙂
  Önskar dig en härlig helg – ta hand om dig.
  Underbar vårjacka btw
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Lena! 🙂 och vad kul att du gillar jackan! Jag förälskade mig i den då jag var i Köpenhamn och hittad den sen i butik här i Oslo.. Vissa plagg man ser får man helt enkelt inte ur systemet… 😉

   Önskar dig en underbar kväll fylld av mys! Kram!

 2. Titti says:

  Åh vilken härligt gul jacka!
  Ha en mysig helg.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Tack snälla du! 🙂 Det känns så härligt med f.ä.r.g. nu ! (men det var för kallt för att bara ha på sig den idag så kappan var på ute…).

   Önskar dig också en super duper mysig helg! Kram!

 3. Gry B. says:

  Så fin du er! Jeg ser jo nå at jeg må investere i lik jakke 🙂 Blusen var også fin, er det korte ermer på den?

  Takk for din fine blogg, du har inspirert meg i flere år

  • gizmolina says:

   Åhhhh vilken lycka att läsa din trevliga kommentar med så härlig feedback och fin komplimang. Tusen 1000 TACK Gry!!! Nu blev jag verkligen SÅ glad! 🙂 🙂 Ja, klart du ska investera i jackan! den är sååå användbar och snygg och du gissar helt rätt ang. blusen, den har kort ärm och har guldfärgat glidlås i nacken + xtra snygg rygg som gör att det där lilla x-ra… Finns hos Tatler 😉

   Önskar dig en underbar weekend!!! Klem !

 4. Maria says:

  Din blogg är så mysig!
  Roligt med vårinspo! Vad arbetar du med nu när du inte har butikenkvar. Var inne på din webshop och den verkade också rätt tom. Har du nytt spännande projekt på gång? Så roligt att följa dig i din vardag! Tack ha en fin helg!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för fina ord Maria ! 🙂 Just nu är jag i en fas då jag tänker om och tänker nytt ang. min webshop, jag jobbar med diverse konsultuppdrag också bloggar jag. Jag blir riktigt glad då jag läser att du gillar att följa min vardag. Det peppar mig i mitt bloggande att höra!

   Njuuut helgen och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 5. Titti says:

  Kan inte du berätta hur du sover då? 😉 För hur snygg jag än är i håret vid läggdags vaknar jag upp och ser ut som ett troll 🙂 🙂

  • gizmolina says:

   Jag sitter och sover! Nej, då. Ha, ha, ha. Alltså jag rör mig antagligen inte så mycket på nätterna för jag sover alltid med utläppt hår och det ser super ut på morgonen 🙂 eller ja, jag borstar det så klart. Men that´s it !

   Happy weekend kram Titti !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *