LOVE THIS SHIT.

Allmänt

Bilden är från då jag fixade vipperna 1:a gången. 

Jag var och fick refill på mina vippe-extensions i fredags och med risk för att bli lite tjatig på detta område så måste jag ändå rekommendera detta igen till er alla för guuuud så lyxigt härligt det är att slippa mascara !  Och jag känner mig SÅ mycket piggare varje morgon då jag vaknar + att jag dessutom SER piggare ut.  Att göra vippe extensions är typ det bästa jag gjort känns det som. Love, love, love it !

Och jag är riktigt nöjd med salongen jag går till, Pille Joosep Studio, så jag kan varmt rekommendera dig att gå dit.

Jag kör lite mascara på vipperna u.n.d.e.r. ögat på dagarna, that´s it !

Nu håller jag på att somna här….zzz….så snart dags att krypa ner i sköna sängen.

SwEeT dReAms!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LOVE THIS SHIT.”

 1. Helen says:

  Hvor lenge sitter disse på?
  Og kan du likevel vaske av mascara på nederste vippene dine, uten fare for at de øverste faller av…

  • gizmolina says:

   Jag gör refill ca 1 gång i månaden och det passar perfekt för det hinner inte bli fult. Och jag kan absolut vaske av mascaran från de nedre vipperna ! Jag vasker med cleasing sheets utan olja från Shiseido. De är underbara. 🙂 Önskar dig en strålande torsdag ! Klem !

 2. Monica says:

  Hej!

  Fransarna ser jättefina ut! Har också frans extensions men dina ser så fylliga ut! Färgar du dina egna fransar? Eller har du mörka fransar av naturen? Jag har jätteljusa fransar så dom syns lite igenom om man tittar noga, och därför ser inte mina lika “fylliga” ut..lyxproblem:)

  Tack för en trevlig blogg!

  /Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *