Lovely cashmere från Filippa K.

Allmänt


Ännu en bild från dagens klädprovning. Den sköna klänningen kommer från Höyer butiken på Sköyen.

Den här klänningen (eller långa tröja som jag väljer att ha den som) var bara hur SKÖN som helst ! Alltså cashmere är det skönaste jag vet att ha mot kroppen för jag är allergisk mot allt som sticks och det gör tyvärr ganska mycket stickat där ute i butikerna….   Och ja, jag vet,  cashmere är inte det billigaste materialet men – det håller & vinner i längden tycker jag.

Jag minns föresten min första Filippa K shopping, det var så klart en sån där vit basic top med kort ärm i lite tjockare bomull. Jag "bodde" i de topparna då de kom ut och jag kan verkligen undra hur många sånna jag haft genom åren? måååånga är det 😉

Vad säger ni föresten om den här grå enkla , men oj ! så sköna klänningen? Is it a keeper?

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Lovely cashmere från Filippa K.”

 1. Madelene(Landvetter) says:

  Mina första Filippa K kläder var också top i olika färger och jag bodde också i dom.Du skall absolut behålla den lilla gråa jätte fin och ser så myssig ut.Hoppas att din dag har varit bra.Kram.

  Madelene

 2. Live says:

  Fantastisk fin trøye. Elsker at det er så mye grått ute i butikkene nå.

 3. Mia says:

  Vill ha!! Absolut en keeper. Håller med om de vita topparna. Har alltid dessa.

 4. L says:

  Jättesnygg 🙂 jag provade en liknande hos Acne men DEN var stickig – så då bidde det inget köp såklart,men den här fina från Filippa K gillar jag och speciellt om den inte sticks,man vill ju inte behöva ha långärmad t-shirt under…………….. Snygg till smala dressade brallor oxå 😉 It´s a keeper

  Vilka skor tycker du man skall satsa på i höst ? Att ha till/från dagis men ändå ok för en lunch/fika på Stureplan – till jeans,tunikor och stickat.Funderar på ett par korta stövlar med låg klack (finns på Mathilde,typ Peter pan 😉 eller kanske ett par Ugg ??? Vad tycker du ? Vill gärna ha lite klack men det känns ju så fånigt med klackar om vi stannar till i parken och åker rutchbana…..Kram och Tack

 5. Anonymous says:

  Du gillar också att ta bilder ser jag:-)

  Hur har du fått till bakgrunden med de små rosa barnbilderna?

  Kolla gärna in min nya blogg.

  http://ihuvudetpasandrali.blogspot.com/

  Mvh SandraLi

 6. jenny says:

  keep it!

 7. mia says:

  Jättesnygg!!!Har också haft massor av toppar från Filippa K genom åren och de är toppen:)

 8. Jessica says:

  Jätte snygg!

  Den hade gärna fått bo i min garderob oxå,precis min smak 🙂

 9. Ciccie says:

  Den var otroligt fin. Definitely a Keeper! 🙂

 10. Ingen tvekan den där var absolut en keeper, vill också ha en likadan. Ska försöka jaga rätt på en för den var rent ut sagt skitsnygg.

  Kram Nettisens

 11. Madelene says:

  Den vá superfin!!

  Så cashmere sticks inte? Har aldrig haft ett plagg i det…men kanske satsa på det då….é precis som du allergisk mot sticksiga plagg å dom finns det tyvärr många av!!

 12. Josefine says:

  I LOVE grått, en sån måste jag nästan ha! 🙂

  Du ser FAB ut darlig!

  Puss

 13. Sophia says:

  Den är superfin, en sån vill jag också ha:) Efter jobbet blir det nog en sväng till NK och kolla in den. Ha en härlig dag!

 14. elin says:

  Nydelig! Keep it!!

 15. KarolinaN says:

  Hej!

  oooo ja, de kortärmade topparna hade man så länge så de blev gula under ärmarna (fy) mitten av 90 var det va?

  Jättefin tröja du köpt, jag skulle också ha den till jeans. Behåll! Vad ligger de på i pris ca? Kr Längesen jag lämnade kommentar nu, pga flytten så har vi inte fått igång internet så jag går in och kikar på jobbet. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *