Lovely dag.

Allmänt

Phuket lördag kväll kl. 18.30, +31 grader och solnedgång..

Johanna somnade i badbussen idag så när vi kom fram fick jag lyxig "egentid" i solstolen = lovely! Jag låg och läste boken "Fashionista" som jag fick i posten av mamma för en stund sedan och den är verkligen härlig läsning.  Jag blir så inspirarad till att städa min garderob då jag kommer hem och skapa ordning och reda med hyllor för väskor och skor 🙂

Som du kanske ser på bilden så var vi inte på beachen idag..  istället låg vi och solade på en underbar resort! och en annan sak du kanske ser är att Johanna sitter upp bakom myggnätet. Hon vaknade PRECIS då jag tog bilden 😉

Nej, nu ska jag ta den där duschen och jag har en super trött liten sötis i mitt knä….

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Lovely dag.”

 1. Britt Sturestam says:

  Hej igen! Den boken är jag väldigt nyfiken på och skall nog leta efter den. Hoppas du hälsat till vivianne och Lars.

  Kramisar Britt

 2. Anders & Helen says:

  17:de maj, kan inte annat än att tänka på Er denna dag. Hoppas att Ni gör något speciellt norskt, t.e.x v rädda om varanndra. Själva sitter vi nere i Tjecko å blir här till i början av juni. Hoppas Era å våra "flowers" håller ställningarna. Kram på Er tre.

 3. LinnM says:

  å vad mysigt, är det katathani resort? Det är ju alldeles underbart där vid Kata noi. Hoppas du får en fantastisk kväll eller det är väl natt nu, hihi, godnatt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *