Lovely dag på Karon beach!


Vädret idag var helt underbart, sol, sol, sol ! Men över bergen så var det riktigt mörka moln och då bilden togs, runt kl.14.00 då vi gick upp för att luncha, så hörde vi åskan men vi slapp både den och regn och istället fortsatte solen att lysa på oss 🙂

Phuket kl.01.20, natt mot fredag (tjohoo! helg igen!)

Som ni ser så är allt sig likt här, jag är uppe mitt i natten 😉 Men – jag har sovit fram till nyss, först somnade jag vid nattning av Johanna så klart och sen fungerade inte min pc 🙁 Det är nämligen något fel på den och ibland, som i kväll, så är det värre än någonsin. Det kommer bara upp 1 miljard små varningsboxar så jag kommer liksom inte vidare…

Så det var bara att slå av den och låta den sova en stund, och då passade jag på att chilla i soffan = jag somnade jag också,  och nu, då jag vaknade så mår datorn äntligen bra igen ! som TUR är ! 😉

Vår dag idag har varit lovely. Vi tog badbussen till Karon Beach och där hittade jag en ny liten "oas" ! Nämligen den delen av beachen som är allra längst mot Kata. Det kändes faktiskt som att vi var någon helt annanstans än på Karon då vi låg där och myste. Härligt ! 🙂

  
På bilden till vänster ser ni hur långt till vänster (mot Kata) vi låg på beachen och på bilden till höger ser ni hur TOMT ! det är på resten av lååånga Karon Beach. Inte en solstol i sikte….! (jo, lite längre bort.).

Och det var nog en mening med att vi skulle hitta det stället precis idag för senare på dagen gick jag ner till den del av beachen där vi normalt ligger (mitt på ungefär!) och där hade de tagit bort nästan alla stolar. !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Lovely dag på Karon beach!”

  1. Härlig med en dag på stranden! 🙂

  2. Madelene says:

    Vilka underbara stränder.Förstår att ni har det underbart.

    Kram Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *