Lovely day…

Catch Beachclub, Twinpalms: Jag har på mig tunika Odd Molly, skor shoppade i Phuket, solbriller Gucci och väska LV. Johannas sköna klänning kommer från How to Kiss a Frog och skor från Pom D´api.

Idag har vi varit och ätit en uuuuunderbar brunch uppe på Twinpalms, en resort som ligger på Surin Beach (ca 40 min med taxi från där vi bor) och sen drog vi hem till resorten igen eftersom Johanna skulle få besök av sin venn Dao. Vi tog upp take-away middag från restaurangen ikväll igen och det är bara så galet billigt !  Jag åt en god kycklingsallad (den jag visat bild av tidigare) och J chicken nuggets + ris och det kostade 220 bath = 43 nok. och då snackar vi inklusive att de bär upp maten till dörren 🙂 

På morgon hade Johanna fått ett sött brev på dörren. Det var vår snälla granne Anna som bjudit in henne att komma och perla hos henne imorgon. Gissa om Johanna blev glad!  🙂

Nu måste jag verkligen gå och sova i sängen, jag somnade nämligen på soffan tidigare och vaknade där nyss….. Det ska bli xtra skönt att lägga sig idag för vår städerska har varit på besök då vi var borta och hon hade bytt sängkläder åt mig 🙂   Önskar dig en soft avslutning på helgen!!

Sweet dreams darlings!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lovely day…”

 1. Snyggingar!

  Du jag köpte samma tunika som du har på dig igår (fast i ljus lila & marinblått broderi), men är det en klänning? Tyckte den var lite i längsta laget som tunika & ser nu att du har den som klänning, så jag blev lite osäker….

  Sov Gott söta

 2. Linda Ohlson says:

  Åhh fina ni är :)) Hade inte vart fel att vara i Thailand nu, längtar så till våren!

  Kolal gärna in min blogg 😉

  Kram Linda

 3. Maria says:

  Hej Anna Stina
  Åh vad jag längtar tillbaka men men jag ska försöka spara så vi kan åka till Thailand snart igen
  Vi hade ju så trist väder, var ju där dina två första veckor, vart är det ni har er lägenhet ? Vet du om ngn hyr ut ? Jag tror nämligen att nästa gång jag och mina döttrar åker så tar man eget flyg och fixar eget boende, du får gärna maila mig tips
  Maria i Gbg

 4. MammaMorran says:

  Vad mysigt med sådana grannar, Ni verkar ha det så mysigt tillsammans på resorten! Men det är väl antagligen för att du/ni är så trevliga:-) Älskar din blogg!
  Kram
  MammaMorran
  (skrivet fr Iphone)

 5. Camilla says:

  Ni är jättefina! Coolt också med elefantridningen på stranden…ser härligt ut!

  Kram Camilla

 6. Johanna says:

  Hej. Ni ser ut att ha det riktigt härligt. Jag och en vän åker till Phuket på onsdag, jag har varit där en väldig massa gånger och efterlyser nu tips på andra ställen att se förutom Patong, Karon och Kata. Hur är Chalong? Är det värt att åka dit en dag/kväll? Hur lång tid tar det från Patong tro och hur mycket brukar ni betala i taxipengar? (Så lätt att bli lurad första gångerna). Sen undrar jag om dina smultronställen i Phuket Town? Och även hur lång tid det kan ta att ta sig till Central Festival från Patong? Jättejättetacksam för svar, vill gärna se mer av Phuket än det “vanliga”. Kram från Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *