Lovely eftermiddag & kväll.

Allmänt

168397-1371
JIG kom nyss hem med dessa vackra rosor 🙂

Mitt hjärta vill att jag ska leka med henne nu så jag skriver mycket mer om vår em & kväll då hon somnat. Då ska jag också svara på alla era jätte trevliga inlägg som jag fått idag och som gör mig glad! 🙂  TACK snälla ni!! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Lovely eftermiddag & kväll.”

 1. elin says:

  läste precis inlägget om ditt hus i Thailand, kommer ni att flytta för gått eller bara ha det som ett “sommarhus”. Tänk vad härligt för Er, jag önskar dig och din familj all lycka och välgång med husbygget!!

 2. Tess says:

  Hej,, vet att ni med de populära bloggarna kanske aldrig (väldigt sällan )läser våra amatör bloggar men snälla läs mitt senaste inlägg i min blogg och kom till sergels torg på fredag. Make a diffrence. Med vänliga Hälsningar
  / TESS

 3. Tess says:

  Hej,, vet att ni med de populära bloggarna kanske aldrig (väldigt sällan )läser våra amatör bloggar men snälla läs mitt senaste inlägg i min blogg och kom till sergels torg på fredag. Make a diffrence. Med vänliga Hälsningar
  / TESS

 4. Anna says:

  Anna-Stina, du är en otroligt inspirerande kvinna! Läser din blogg varje dag och varenda gång känner jag ett otroligt sug efter att få utföra bra saker! Har själv ett serviceyrke och dina citat och tankar om service träffar oftast mitt i prick! Tack för alla trevliga tankar och inblickar i ditt liv! Jag önskar dig och din familj all välgång!! 🙂

 5. Åsa says:

  Hej Jag följer dig o Josefins bloggar från Sverige o du
  ni skriver otroligt fint! det är så bra. Låt er inte slås ner av några enstaka knäppgökar
  Radera sånt direkt o skit i att svara dom. Jag önskar er all lycka! ps Fin dotter o rosor
  o man. Mvh Åsa

 6. josefine says:

  Vilka UNDERBARA rosor!!!
  Hälsa JIG så gott så ses vi imorgon, vi längtar =) Ska bli SÅ spännande att få se dig före klockan ett, nästan exotiskt *skrattar*
  Puss 😉

 7. Anna says:

  Måste säga det igen, du har en jätte mysig blogg, tack för att man får se en sådan livsglädje och inspiration! Måste även passa på att säga att jag gillar färgerna i köket i ert hus i Thailand, min dröm är mörkt mörkt trä på rustika möbler, mörkbetsade golv a´la klassiskt amerikanstk 1920-tal och klassiskt inrett med vita textiler. Har nog läst din bligg så mkt så jag blivit smittad av johannas förkylning *hihi* snörvel snörvel, men imon ska jag ge mig själv den bästaste medicinen; färska blommor att lysa upp vardagrummet med. Mvh Anna

 8. Du kommer att “homestyla” lägenheten i Thailand till perfektion, det är jag helt säker på! Såå fint!Det thailändska mörka tillsammans med massor av vitt kommer att bli så fräscht. Är avis till tusen 🙂 Tack för inlägget förresten! *kramiz*

 9. Angel says:

  Såna sötnosar

 10. Camilla says:

  Hallå A-S! Vilka underbara rosor!! Jag läser din blogg ibland och det är jättekul att vara lite uppdaterad och se kort på din prinsessa och dig.
  Lägenheten i Thailand ser helt underbar ut, ni kommer att stormtrivas. Hinner vi ses något när vi är där 8-23/12??? Ta hand om dig! Stora kramar från Camilla Y och mina killar!

 11. Junitjej says:

  Tror du på denna blogg:
  http://colourfulmiracles.blogg.se/
  ?
  Dödhjälp finns ju inte i Sverige.

 12. Linda says:

  Hej! Jag läser din blogg nästan varje dag, och jag vill säga att din posivitet och livsglädje är så otroligt inspirerande. Kärleken till din dotter och till livet känner jag som läsare, och jag är tacksam för att du delar med dig!
  En varm kram från Linda i Norrköping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *