Lovely med lördag!

Allmänt

168397-1054
En nyvaken tjej. Mitt hjärta lärde sig att klappa händerna förra helgen då vi var i Göteborg. Hon och jag låg nyvakna i sängen och jag sjöng "klappa, klappa händerna, klappa, klappa händerna" och plötsligt så gjorde hon det! 🙂 Sedan den dagen klappar hon händerna så fort jag börjar sjunga den sången. Sötisen! 🙂

Solen skiner från en KLAR BLÅ himmel och det är löööördag!! Kan det bli bättre? 🙂

Idag är det en PERFEKT dag för höst shopping, mys på uteservering (det gäller att njuta det innan vintern kommer!), att unna sig en lyxigt god fika, ta sig ett glas vin och umgås med de man tycker om ! 🙂

Mitt hjärta och jag var uppe strax före kl. 09 idag och nu myser vi med Godmorgon TV på TV4. Där var det nyss ett inslag om Pavarotti som tyvärr gick bort i veckan och han sa så här i en intervju han gav för en tid sedan:

"Fånga dagen och tänk inte på morgondagen!"

Och det tycker jag vi ska göra idag ! 🙂 Nu är mitt hjärta tröttis så jag ska ge henne lite mat och sen tror jag faktiskt att hon kommer att somna om vilket vore perfekt för då kan jag duscha och tvätta / rulla håret. 🙂 (JIG har åkt i väg på jobb).

P.S lägger strax ut dagens första shopping tips.!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lovely med lördag!”

 1. Satu says:

  åååhhh…
  Lyllos er!
  Här i Sthlm är det grått ,mulet, och trist. 🙁
  Ha en underbar LÖRDAG!!
  Godmorgon från Satu och Cassie 🙂

 2. Satu says:

  Jag igen…
  Förresten ,har så roliga minnen av min mamma när hon rulla sitt hår vareviga morgon, och satte´upp papiljotter!
  MEN hon var alltid FINAST i håret!!
  Förresten kul du skrev angående fånga dagen ;
  MITT MOTTO ÄR ; FÅNGA DAGEN!!
  hihi 🙂

 3. d says:

  hej,måste bara berätta….Jag läser din blogg varje dag och jag älskar den.MEN inatt drömde jag tom om dig att du skickade ett paket på posten med ett par örhängen i till mig.HMM undras om det är så nyttigt att läsa den här varje dag hahahaha tror nog att jag ska fortsätta ändå…..ha en fin dag 🙂

 4. Angel says:

  Trevlig dag på er sessorna

 5. Jessica says:

  Som sagt, här i Stockholm regnar det 🙁 Fast lördagar är ändå härliga, oavsett väder (även om lite sol inte skadar, hehe försöker vara positiv)!

 6. AnnaStina says:

  Satu-
  Ha, ha 🙂 kul att mina hårrullar väcker glada minnen! 🙂 Du har världens bästa motto tjejen och jag hoppas att du fångar dagarna! 🙂 Hoppas också att du har haft en underbar weekend trots regnet!? *kram* 🙂
  d-
  Ha, ha, ha 🙂 Så jag postade örhängen till dig? 🙂 Det låter ju helt underbart galet. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att läsa för jag vill veta vad jag postar nästa gång? 🙂 Hoppas att du har haft en underbar weekend!? *kram* 🙂
  Angel-
  Söta du. Jag hoppas att du har haft en helg fylld av lyckliga stunder!? *kram* 🙂
  Jessica-
  Ja, lördagar är super oavsett väder 🙂 också finns det ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder 😉 *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *