LOVELY NIKKI BEACH.

Tusen tack för alla fina kommentarer som droppar in. Ni är fantastiska!!!

Morning girls!

Jag vaknade inne på Johannas rum på morgon (otroligt praktiskt med våningssäng) för det var någon som låg och snarkade inne på sovrummet då jag skulle lägga mig igår + att jag visste att han som låg där skulle upp tidigt till jobb idag och eftersom jag hade lust att njuta sovmorgon tillsammans med Johanna så…  Men hjälpte det? Nja… inte direkt för jag vaknade 06.45 av att någon gick in på badet eftersom jag är SÅ lättväckt (hopplöst) men jag lyckades somna om en liten stund och vaknade av att hjärtat kom klättande nedför stegen och nu sitter J och gör Beados framför Nickelodeon och jag är på väg i duschen.

Och vet ni, jag saknar Thailand om dagen… värmen, sanden mellan tårna… de lata dagarna på beachen… så det känns otroligt skönt att det inte är allt för länge till vi ska tillbaka och då blir det absolut en tur till Nikki Beach igen! Vi var där på brunch dagen innan vi reste hem i augusti och det var den b.ä.s.t.a. och mest FAB brunch jag någonsin varit på så missa inte den om du är på väg ner till Phuket!  Och nu när det inte finns solstolar på beacherna där nere så är ju beach club´s perfekta ställen att hänga på!  Man är på beachen, men ändå inte…  Me l.i.k.e. ! 🙂

Det var grekiskt tema då vi var där så vi valde självklart outfits som matchade.

J´s fina hårsmycke kommer från Glitter och vi var där ganska tidigt som ni ser (det blev fullt). Jag älskar att man sitter och äter ute under med utsikt mot pool, beach och hav. Och som ni kanske minns så har jag tidigare skrivit att brunchen på Twinpalms är min favorit men glöm den – dra till Nikki Beach istället! 

Hittade den här bilden av oss på Nikki Beach Facebook sida. Vi blev smygfotadeså här får man se upp med vem man är samman med. Tihi! 😉 mina fina örhängen kommer föresten från Accessorize.

På deras sida hittade jag även denna bild där jag sitter i poolen,i vit bikini längst till höger framför baren… Jag sitter och pratar med en familj som vi lärde känna den där dagen och som vi absolut kommer att träffa igen när vi reser ner.  (älskar att möta nya människor!).

Min super fina kaftan från Love Forever shoppade jag på Re Ká Ta beach club (Kata beach) några dagar innan och den passade ju bara helt perfekt till det grekiska temat!  Och – den hängde i fönstret i butiken på Nikki Beach och personalen sa att de hade tänkt att ha på sig den just denna dag men att de hade för få igen… 

Jag älskar att den har guldpaljetter som blingar också är den underbart sval i värmen eftersom den är öppen på sidorna.

Det blåste som bara det den där dagen. Ha, ha! 

Nej, nu måste vi verkligen ta tag i dagen här. Vi körde inom IKEA igår och köpte smart förvaring till Johannas rum så nu ska det blir ordning & reda i kaoset där inne och sen, när vi är klara, ska jag fota och visa hur fin sängen blev.

Önskar dig en underbar dag i det strålande v.a.c.k.r.a. höstvädret! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “LOVELY NIKKI BEACH.”

  1. Evelina says:

    Älskar värme och sol!! Laddar upp mina batterier inför kommande kyla och mörker nu i Florida 🙂 hoppas på lite extra sol vår sista dagar innan vi far hem till Sverige igen. Men idag blir det först och främst lite shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *