Lovely spring news.


Så fort jag ser en rosett blir jag glad.  Love it ! Klänning från Miu Miu, skor Christian Louboutin. Båda kan klickas hem hos net-a-porter.

Å vad jag älskar vår nyheter! Alla dessa ljusa härliga färger lyser verkligen upp och får oss att LÄNGTA till sommaren ! och just precis därför så känns det så klart extra härligt att vara på tillfälligt besök i sommaren just nu 😉


WOW ! Den snygga sjalen från Alexander McQueen som jag visade i grönt för ett tag sedan finns i ROSA ! så nu åkte den ännu högre upp på min önskelista 😉  Den super snygga väskan kommer från Miu Miu och den bär jag gärna runt på till våren / sommaren . (båda kan klickas hem hos net-a-porter).

Jag tittade föresten in hos Zara på Central Festival idag men där var det inte ett enda snyggt vår-plagg i sikte för det pågick rea / salg och såg bara rörigt ut. Ska bli skönt när alla reor är över och butikerna blir så där snygga & inspirerande igen 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lovely spring news.”

 1. Jennifer says:

  kläningen och skorna var as snygga:)

 2. Nicki says:

  vilket fin och söt klänning!

 3. Emma says:

  söta grejer 🙂

 4. AngelicaE says:

  Tack för tipset om klänningen – fullkomligt underbar! Kollar genast deras sida…

  Ha en fortsatt mysig semester! jättesöta bilder.

  AngelicaE

 5. Babs says:

  Är det döskallar på sjalen?? Jag börjar tröttna på det nu..

  Men jag kanske ser fel hahaha!

 6. Babs says:

  Är det döskallar på sjalen?? Jag börjar tröttna på det nu..

  Men jag kanske ser fel hahaha!

 7. Fanny says:

  Rosetter är underbara! Och klänningen är helt fantastisk! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *