Lovely torsdags lunch!!

Allmänt

168397-619
Här är min super duktiga underbara vän Nettan!! 🙂

Mitt hjärta väckte mig och ville ha mat vid kl. 6 på morgonen, då höll jag på att svimma och tänkte "jag ska ALDRIG mer dricka alkohol!" 😉 Sen somnar hon sött om till vid kl. 8 och eftersom jag var lika svimfärdig då så låg vi och myste i sängen och till slut somnade hon till min stora LYCKA om och vi sover till kl. 10.30! Helt galet länge!!! 🙂 Jag är sååå lycklig över att jag fått en morgontrött sessa! 🙂

Efter en tung start på dagen så kastade vi oss i en taxi och mötte upp Nettan för en lunch dejt och det var bara sååå extremt jätte mysigt !! 🙂 och salladen & coca colan var precis vad jag behövde för att överleva dagen.

Vi hade inte mötts på 3 år så vi hade tok mycket att uppdatera oss på så de timmar vi sågs gick alldelens för fort. Jag lärde känna Nettan när jag jobbade som chef för Filmstaden så vi har kännt varandra i ca 16 år. Idag jobbar hon som VD för ett stort företag och hon är så himla duktig!! You go Nettan!! 🙂

Och Nettan – TACK så jätte jätte mycket för de underbara presenterna mitt hjärta fick. ! Vi älskar dom!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *