Lufta klänningen & kjolen i helgen!

Phuket  natt mot lördag..

Den här klänningen från "marc" by marc jacobs som Victoria har på sig tycker jag är riktigt snygg. Så snygg att jag skulle vilja sy upp en likadan. Men om jag ska göra det så måste vi stanna kvar här längre .. 😉


Den här kjolen tror jag att min mamma vill ha 😉 (eller vad säger du mamma?)

Nog är det snyggt med annat än jeans…. ! och Victoria Beckham är – trots att hon designar jeans själv – oerhört duktig på att välja kjol eller klänning då hon ska ut och synas.

Och det är faktiskt KUL att klä sig i klänning eller kjol för man får så många fler komplimanger då än när man kommer i jeans, precis som alla andra…  Det är värt att tänka på om du ska "ut" i helgen , på lunch med veninnor, på middag, på krogen eller bara ut på en shoppingtur. ! 🙂

"Dress for success!" som Roxette sjunger 😉 och det ligger verkligen något i det !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lufta klänningen & kjolen i helgen!”

 1. Irene says:

  Ditt dagens motto, fick mig att tänka på "smörsångaren" Bosson… Han sjöng ju One in a million, så jag spelar just nu den musiken högt högt i ipoden, ta hand om dig och LÄGG DIG 😉

 2. AnnaStina says:

  Irene-

  Jag ska faktiskt gå raka vägen till sängen nu ! ;)God natt kram! 🙂 Har du föresten ordnat med boende i Phuket?

 3. Irene says:

  AnnaStina, jag har haft så otroligt mycket att tänka på de senaste dagarna (veckorna) så jag har tyvärr försakat min Thailands planering, men 100% att jag kommer den 1 Oktober (har ju bilj) men boende är inte fixat.. Tack du sötaste för att du kommer ihåg mig! Krama Johanna imorgon från alla oss blogg läsare.

  KRAM

 4. Här hemma har man verkligen fått användning för kjol och klänning de senaste 2 veckorna. Har varit högsommarvärme och kjol har varit ett måste. Helt underbart!

 5. Starmama says:

  Ja, jag håller med dig till 110% !! Det är såååå mycket kvinnligare att bära en kjol eller klänning än att gå i jeans. Såååååå fint! Natti natti, fast hos dig är det ju morgon redan ;-D

 6. Sanna says:

  Victoria är riktigt snygg i kjol/klänning & marc jacob klänning var underbar! DEN vill jag ochså ha!!

 7. Fia says:

  Låten heter ju visserligen "Dressed for success" .. men tanken var ju rolig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *