Luleå golfklubb & god natt.


The girls idag runt kl. 14.30.

Något av det bästa min mamma vet är att spela golf och idag åkte vi ut och mötte upp henne (efter att hon gått 25 hål) för en lunch på Luleå Golfklubb. Jag har också spelat golf – i livet före jag startade eget företag  – och då var även jag medlem i samma klubb. Golf är en så trevlig & social sport och jag kan sakna det… Men var sak har sin tid och en fiffig sak med denna sport är att man ta upp den senare i livet så en dag blir det nog come back 😉


Johanna tyckte att det var SÅ kul att springa runt i gräset. Hennes dagens: t-shirt Kapp Ahl, klänning Me Mini, hårspänne Prinsessefin, tights Zara och skor Naturino (från Pom D´api) och solbriller H&M.

Vi har haft en riktigt mysig kväll här hemma hos mormor och nu ska jag krypa i säng för imorgon ska vi stiga upp ganska tidigt och göra oss klara för en dag ute i skärgården.  Men innan jag loggar av för idag så efterlyser jag tips om SPA i Luleå !? Vilket ställe är bäst om man vill gå och ta massage / fotvård / ansiktsbehandling etc. ? Jag blir super HAPPY om ni mejlar mig info eller skriver en kommentar. Thanx!!

♥SwEeT dReAmS! ♥

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “Luleå golfklubb & god natt.”

 1. Johanna says:

  Vilken härlig klänning du har på dig :-). Fab!

 2. Johanna-
  Tusen tack ! 🙂 Kram!

 3. Signe says:

  Jag undrar varför du blandar in engelska i det du skriver. Räcker inte svenskan och norskan? De språken kan jag möjligen förstå att du blandar. Jag är själv tvåspråkig, svenska /norska sedan födseln men blandar aldrig språken.
  Är uppvuxen i både Sverige och Norge….
  En underhållande blogg tycker jag i övrigt….

 4. Helena says:

  Med min lilla erfarenhet jag har så finns ju Rosenday spa, det är ganska mysigt. Förr fanns blå huset på Östermalm men tyvärr så har de slutat, för det var helt toppen.

 5. Tova says:

  Gav en fotbehandling till min mamma i present på Rosenday spa och hon tyckte det var super! Har även hört andra som gillar det stället 🙂

 6. Ingela says:

  Jag har testat massage på Presenta och det var helt toppen, däremot kan det vara lång väntetid när man skall boka (vilket iofs tyder på att det är fler än jag som tycker att de är bra ;-))
  De har en hemsida där du kan kolla utbudet (jag rekommenderar Ann om du vill ha massage, det var henne jag hade och jag gick verkligen på små moln när jag gick därifrån)

 7. Ingela says:

  Opsi, glömde hemsidan:

  http://www.presentaochhar.se

 8. Anonymous says:

  AKTA DIG SIGNE!!!

  Ifrågasätt aldrig Anna-Stina för då blir hon superarg och otrevlig.
  Jag har också alltid undrat varför hon blandar engelska och svenska, det verkar som om hon har dåligt ordförråd på svenska.

  Men jag har aldrig fått något svar

 9. LuleSara says:

  Hej Anna-Stina,

  Kul att ni är uppe i Luleå. Jag kan rekommendera Björsbyns fotvård http://www.bjorsbynsfotvard.se/ jättebra fotvård till bra pris.

  Jag kan ej rekommendera Holiday Spa.

  Ha en trevlig Luleåvistelse.

  Kram

 10. Helen says:

  Fresh Up på Storgatan 50 är ett litet ställe som har fotvård, ansiktsbehandlingar, färgar ögonbryn & fransar m m (Osäker om dom har massage.) Enkla lokaler men kunnig och mkt trevlig tjej (behandlingar) som har stället med sin mor (fotvård). Har själv gått där i typ 10 år!! Det brukar gå att få "akuttider"… Lycka till! http://www.fresh-up.se, 0920-691 10/H

 11. Lule-Jenny says:

  Flora klinik och spa har jag hört ska vara bra. Vet inte riktigt hur stort utbud de har, men kan vara värt att kolla upp. Lycka till!

 12. Anonymous says:

  Hej,
  vet tyvärr inga ställen i Luleå men här i Haparanda har vi ett nyöppnat stort spa med värdens största bastu mm. Har inte själv hunnit prova med men längtar.
  /Anu

 13. Evelina says:

  Hej!

  Flora kliniken har jag besökt många gånger! De har allt :)Lite lagom feelgood massage. Men om du vill ha genuin svensk massage (som gör ganska ont men som däremot ger mycket en lång tid framöver) ska du definitivt gå till Pro Corpus Fysioklinik.Aj! Säger jag men så skönt efteråt :)Mest massage tips av mig kanske… 🙂

 14. Tusen miljoner TACK för alla SPA-tips i Luleå!! 🙂 Vi får se vilket ställe jag hamnar på till veckan…?

  När det gäller min blandning av svenska / norska & engelska så gör jag så för att jag tycker om det. Gillar mixen helt enkelt. Någon annan orsak finns inte.

  Önskar er alla en riktigt skön söndag !!

  KRAMAR ! 🙂

 15. oil crisis says:

  How are You visit this blog abour oil crisis See You

 16. chat says:

  thanks good post

 17. You made a few good points there. I did a lookup on the matter and noticed almost all people will concur with your blog site. I planned to use your Feed and yet it doesn’t work. i will probably continue to keep testing perhaps is actually a local issue.

 18. film izle says:

  Great! Thanks for post

 19. How difficult is it to get a Mexico visa from the Philippines?

 20. sesli chat says:

  Ohh very much thanks admin

 21. videoizle says:

  Great! Thanks for post

 22. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 23. home says:

  I’ve been looking forward to looking at this method also. Wonderful read.

 24. Looking forward to it, buy meridia online, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia online[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia online, uyp,

 25. ffqiqz says:

  oux2Lm luipepdnwjif, [url=http://wtjrmtefeeno.com/]wtjrmtefeeno[/url], [link=http://zgwopavfyfbe.com/]zgwopavfyfbe[/link], http://helqvhujpdic.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *