LULEÅ – OSLO – BANGKOK – PHUKET

12342830_10153212682705796_3589420902894283329_n

Boarding i Oslo fredag lunch. Bästa sättet att få hatten att hålla sig fin hela resan? Att placera den på J´s huvud. 

Mina kära bloggvänner!

Åhhh som jag har saknat att blogga….  Men jag har tyvärr inte haft möjlighet förren nu.  Orsak? Vi reste från Luleå fredag morgon, hade touchdown i Oslo fram till lördag (vi skulle ha en mysig kväll hemma hos bästa vänner men jag blev dålig så låg under en filt och sov hemma hos dem hela kvällen… uff, inte kul…) och landade sen i Phuket igår runt kl.12 thai-tid (06 på morgonen hos er) och då var jag såååå slut (blev dålig i Oslo…) så vi girls dök i säng och sov heeeela eftermiddagen (darlingen sov ingenting på flyget den här gången). Vaknade och konstaterade att vårt internet var out-of order (krise!), gick ner och åt middag och la oss sen och såg Cinderella på dvd (bästa filmtipset inför jullovet. Åhhh så BRA den är!) innan vi somnade om igen.  Vaknade sen vid 13.15 (!) idag, precis i tid till julkalendern, sen blev vi spontant bjudna på lunch hos f.i.n.a. vänner (sååå snällt att ställa sig och grädda pannekaker till Johanna. jag blir rörd av sånt) innan vi låg lite vid poolen så att darlingen skulle få bada och NU fick vi precis igång internet! Jippie!!!

Jag skriver mycket mer sen för nu kommer vår taxi. Vi ska iväg ut och handla lite och försöka äta. Uff, jag är tyvärr inte alls i form…. så ja, då JIG ankommer i morgon så tror jag att jag drar täcket över huvudet en dag eller två…. (inte lätt att göra det då vi girls är själva).

12359864_10153216166190796_562292290988022893_n

Våra kära bästa fina vänner som gjort i ordning så fantastiskt fint till oss i fredags med allt gott vi kunde önska oss också var jag i så dålig form att jag inte ens fick i mig en enda färsk räka eller något kallt gott bubbles…. Så himla trist…!  Speciellt eftersom vi inte ses så ofta nu efter flytten… (snyft)… Men Johanna och girlsen hade SÅ kul och jag hade inte kunnat ligga dålig på en mer harmonisk plats än hemma hos K & Co.  

12373414_10153216167820796_7725033424113382402_n

Som TUR var så hade jag bokat in oss girls på hotellet precis vid entrén ute på Gardemoen (eftersom vi ankom med massa bagage som det inte var läge att släpa mig sig in till Oslo för några timmar…) så sent om sider på kvällen kom vi oss ut dit och sen kunde vi sova helt till 09.30 innan vi drog vårt bagage över till incheckningen lördag lunch. Såååå smidigt!  Har faktiskt aldrig sovit med ett par bagagevagnar på rummet förr. It´s a first time for everything! 

12369273_10153214641070796_6852681642190471054_n

Mellan inläggets första bild och denna är det 2 flights, 24 timmar och ett antal timmars sömn (det var i.n.t.e. bra att lägga sig då vi kom fram i söndags men vi hade verkligen inget val p.g.a. omständigheterna…).  Hjärtat är på väg mot restaurangen här på resorten i sin fina klänning från Polarn O. Pyret.

Önskar dig den härligaste måndagen!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “LULEÅ – OSLO – BANGKOK – PHUKET”

 1. Men usch – krya på dig!
  Skönt att JIG kommer ner så Du kan få vila ikapp lite!

  Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken Charlotte! 🙂 Ja, det är fint att JIG kommit ner. Han är dock fortsatt på jobb, trots att han är här, men det hjälper så klart lite…. !

   Önskar dig en magisk dag och en härlig förjulstid! Kram!

 2. Maria says:

  Krya på dig : )

 3. Elisabet says:

  Men stackare, krya på dig så att du sen kan njuta av att vara i härliga Thailand! Kram!

 4. Titti/Umeå says:

  Inte kul att resa när man inte är på topp.
  Hoppas du snart mår bättre.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Nej, uff, det var verkligen inte kul att resa då jag mådde så dåligt. Men nu är vi framme och jag njuter härliga dagar och hoppas att jag snart dansar igen…. !

   Önskar dig den bästa dagen Titti! Kram! 🙂

 5. C says:

  Usch, stackars! Det är min skräck att flyga när jag är sjuk, framför allt magsjuk.
  Hur gjorde du…?

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken C! Jag kräktes som TUR var inget mer än hemma hos mina vänner på fredagen, var bara otroligt kvalm / mådde väldigt illa och hade förfärlig huvudvärk på resan…. Så det jag gjorde var att jag drack massa vatten, tog paracett och bet ihop…. men festligt var det inte….

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *