LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO.

Allmänt

Stockholm Arlanda runt kl.09.45. 

Glad söndag mina fina bloggvänner! 

Prick kl.06 ringde min väckarklocka på morgon och det var tiiiiidigt på en söndag….zzz….. men vi girls skulle lyfta från Luleå kl.08.10 så det var liksom bara att gilla läget.  Sen, efter ett kort stopp på Arlanda, mötte JIG upp oss på Gardemoen och vi passade på att luncha på Beach Club innan vi landade hemma i Casa Gizmolina.  Och efter att vi kom hem så kör vi en extremt soft söndag. Orkar typ ingenting för att stå upp så tidigt är verkligen inte min grej.

Men –  nu ska jag försöka orka ta tag i att packa upp, kicka igång tvättmaskinen och förbereda Johannas 1:a skoldag i 2:a klass. Tänk att hon börjar 2:a klass! det är stort ! och på onsdag fyller hon 7 år också. Hjälp – vad hände? Själv blir jag ju aldrig en dag äldre. Tihi. 😉

Mitt älskade hjärta var så söt på morgon då hon satt i gaten på Kallax uppe i Luleå runt kl.07.30 suuuuper trött… Och alltså de där Hello Kitty skorna, hon hittade de på H&M för ett par veckor sedan och har vägrat andra skor sedan då. 

Hoppas att du har en riktigt soft & skön dag och att du tankar energi inför den nya veckan?! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO.”

 1. Wilhelmine says:

  Så søt hun er lille Johanna;) I morgen er det jo brått skolen igjen, da er det opp tidlig hver dag, uff…så deilig med ferie. Skulle hatt ferie hele tiden vettu…men da hadde det jo forresten ikke vært ferie. Så koselig å lese bloggen din som altid. Ha en fin sensommer…eller høst får man kanskje si…for her jeg bor er det virkelig høst…høy kosefaktor inne;)) KLem Wilhelmine

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord! Nu blev jag glad! 🙂 stolt mamma är jag ! 😉 Ja, imorgon kickar vardagen igång så det var väl egentligen lika bra att vi startade dagen tidigt som en försmak på vad som väntar oss…. Och ja, du har helt rätt i att vi behöver vardagarna för att uppskatta ferien och det är ju faktisk inte länge till høstferie ! 🙂 Här i Oslo är föresten också höst i luften, jag satte mig på terrassen då vi kom hem men det var så kallt att jag gick in….brrr… Så – i kväll blir det tända ljus och innemys. Härligt det också ! Njuuuut kvällen ! Klem !

 2. Titti says:

  Är det så olika mellan Norge och Sverige? Här börjar man förskoleklass när man är 6 år, går i skolan fast som förskolebarn. Lär sig bokstäver, siffror och en massa annat (precis som i “riktig” skola) och så börjar man 1:an imorgon, 7-åringarna alltså? Går man i Norge ut högstadiet vid tidigare ålder el går man i “10:an”?

  • gizmolina says:

   Ja, det är så olika mellan Norge & Sverige ! för här har man ingen “6-års” , utan barnen startar “riktiga” 1:a klass när de är 6 år vilket betyder att Johanna nu startar 2:a klass (då hon skulle startat 1:a om hon bodde i Sverige) . Grundskolan i Norge är 10 år. Njut din kväll ! Kram! 🙂

 3. Titti says:

  Vilket trevligt kalas igår….fina ballonger.
  Här i Umeå störtregnade det igår till och från.
  Spännande att börja andra klass….ja tiden går fort….
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Tack ! Ja, kalaset var riktigt festligt & trevligt ! 🙂 det har regnat en del här i Oslo också idag men nu skiner solen ! Önskar dig en riktigt mysig kväll ! Kram !

 4. Maudynette says:

  sorry for my bad English i’m a french addict of your blog !!! my children and me are falling in love to the teddy bear (rabbit) with pink dress and shoes so lovely …. can you tell us where it’s possible to buy it thank you so much !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *