LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO

Allmänt

10418418_10152653764250796_5092277741584420041_n

Welcome to my new home! Oh yes, jag köpte mig ett litet hus uppe i Luleå! Tänkte att jag ska öppna en champagnebar där! Ha, ha. Nej, då, denna underbart söta lilla stuga står i stadsparken (mitt i stan!) i Luleå och där spelas en julkalender teater varje år. 

 

Heeeey sweeties!

Vips! så är jag tillbaka i Oslo igen!  Herregud så fort dagarna i Luleå gick och inte fick vi gjort allt jag tänkt att vi skulle göra men som tur är så spelar det ingen roll. Vi hade riktigt, riktigt fina dagar och det är ju huvudsaken! Och f.ö.r.l.å.t. dålig blogguppdatering under resan, jag hann helt enkelt inte med… och då vi väl var där uppe i norr så ville jag passa på att umgås så mycket som möjligt med familj & vänner som jag träffar ALLT för sällan. Hoppas att ni förstår…!

Och idag har vi haft resedag, vi flög: Luleå – Stockholm – Oslo och den sträckan tar typ 6 timmar, från dörr till dörr och som vanligt gick allt hur smidigt som helst! (Johanna skulle egentligen startat skolan igen efter vinterferien men vi fick inte tag i någon retur flight varken lördag eller söndag så så fick det bli… ) Men alltså att komma hem till tomma vaser / vaser med vissna blomster i är såååå trist så direkt vi kom hem trippade jag iväg till blomsterbutiken och det var helt underbart att placera ut krispiga tulpaner, eucalyptus & liljor runt omkring i lägenheten då jag kom hem. That´s my feelgood!

1017549_10152653576870796_6285103378836249667_n

Gårdagens = Ugg (med fina rosetter bak), tröja Gina Tricot, jeans + päls Zara och väskan från Michael Kors har blivit en favorit!

Oj, nu ropar hjärtat… vi har vänt lite på dygnet sista veckan så hon är fortfarande vaken. Bäst att gå och pussa henne godnatt…

Önskar dig en riktigt mysig kväll! 🙂

Puss & kram!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *