LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO.

Allmänt

 

Happy fredag darlings! 

Åhh den LYCKA jag känner över att vara i Oslo. I simply looove it! men kan inte helt beskriva känslan i ord… det är bara magiskt för mig. Här är hemma för mig och varje gathörn, hus, träd (ha, ha) som jag passerar är sååå vackra!  Och idag stålar solen och jag har startat min dag hos frisören. Hade tid här kl.09 och har en 3 timmars sittning idag. Vi tar ut mina extensions, klipper + slingar mitt egna hår, och sen var vi en paus till i morgon då i sätter i på nytt.  Blir perfekt med den pausen för det blir så otroligt länge att sitta annars (typ runt 6 timmar…) . Och det blir SÅ fantastiskt att få bort min extremt fula utväxt. Alltså jag har inte sett klok ut sista tiden så att det varit så kallt att jag har kunnat gå med mössa har räddat mig. Ha, ha.

Och igår flög vi Luleå – Stockholm – Oslo och jag var sååå otroligt stressad över alla varningar om snökaos och storm (tidernas oväder skulle dra in över norra Sverige) eftersom jag i.n.t.e. gillar turbulens så gissa om jag blev GLAD då vi fick se solen på båda flights och hade riktigt smooth flygningar. Puh!!!  Så, resan gick som en dans ! och på Arlanda testade vi en nyhet! JIG tipsade mig om den. Det är en buss som går från terminal 4 direkt till terminal 5 så man slipper gå genom hela Sky City + en säkerhetskontroll (den tar så mycket tiiiid även fast vi går på fast track p.g.a. saker som ska ur / i väskor + att jag alltid blir checkad p.g.a. mitt Love Bracelet från Cartier så skor ska av osv osv…), istället hoppar man på bussen vid gate 30 D och vips! så är man inne vid gate 10 C i terminal 5. Så otroligt smidigt & massa tid sparad vilket passade oss som bara hade 15 min till boardning då vi landade helt perfekt!  🙂

 

Luleå – Stockholm kl.11.05.  Det var snöigt och det var blåsigt men iväg kom vi och när vi kommit upp på 10.000 meters höjd så…

… fick vi n.j.u.t.a. detta fantastiskt vackra! Solen strålade hela vägen. Underbart! 

Och då vi satt där och väntade på att komma fram så passade jag på att skriva små post-it´s i senaste MAMA. Jag brukar göra det ibland som en surprise då jag ger blader / magasiner till min bästa vän K.  Idén kommer från min mamma som gjorde så då hon ibland skickade magasiner till mig när jag bodde i Oslo. Så – det här blir dagens tips! till er kära bloggvänner. Kanske en julklapps idé? För det är ju så mycket festligare att bläddra i en tidning som någon skrivit små kommentarer i. Det tycker i alla fall jag! 

Så här gör jag! Skriver kommentarer till bilder / reklam som dyker upp. Inte på varje sida, men då jag hittar något som jag har lust att kommentera och som har med mig och min vän att göra…  Blir så personligt då.

Sen hade vi som sagt var kort med tid på Arlanda mellan våra flights och kl.13.20 hade vi take off mot Oslo.  På den resan chillade jag mest, bläddrade i ny shoppat magasin och dregglade över pälsen på coveret. Såååå fluffigt snygg!!! men priset: typ 40.000 kr så nej, blir inte den. Ha ,ha.  Och J – hon låg i mitt knä och spelade på sin telefon. (vi hade turen att få 3 säten för oss själva på båda flighterna vilket var perfekt för J älskar att ligga då vi flyger…).

Sen, då vi landat och hoppat in i en taxi så slängde jag iväg den här bilden till jIG och skrev att jag glömt att visa honom mina nya briller och att jag tror att jag kanske fått påssjuka? känner mig så svullen…   Ha, ha.  Man måste ju bara älska snap! och eftersom det går veckor mellan gångerna vi ses så kan ju mycket hända. Ha, ha. 

Var tvungen att skicka den här efter. Ha, ha. 

Så här såg det ut då vi kom till lägenheten. Totalt o-piffat så det märkes att jag inte varit där på en stund…  Men det blev det snabbt ändring på!  för 5 min senare drog vi ut och vad shoppar man för att krydda sitt hem….?

… ballonger så klart! Ha, ha. Åh som jag älskar ballonger!  Och jag passade på att köpa med ouppblåsa också som jag kan krydda hemmet i Luleå med i jul.

Sen lite flowershopping på det så klart. Åhhh det är så här det ska se ut i blomsterbutiken! Jag fullkomligt älskar att shoppa blomster i Oslo.  (ska visa sen vad jag köpte…)

Och bara en sån sak som att jag passerar denna vackra choklad & macrones butik på väg till bilen… man blir lycklig! 

Och på tal om lycklig… Johanna blev SÅ glad över att vi hämtade pizza på favorit stället: Pancetta. Den pizzan, med rømme dressing till är bara den absolut godaste. We love it! 

Och sen, då jag fått ballonger, blomster etc på plats så hade vi världens mysigaste, mest softa kväll hemma med vår pizza och gott vitt vin.  Alltså jag kan inte minnas sist vi hade en sån kväll alla 3? För i vanliga fall då vi är här så har vi planer från tidig morgon till sen kväll och dagarna går i-ett. Så ja, det här var verkligen välbehövligt! 

 

Jag sitter och bloggar i frisörstolen så om det blir en paus så är det för att håret ska sköljas etc… Uppdaterar sen i så fall!  (så fort jag är färdig här så ska jag iväg och möta upp mina J, så kan hända jag får göra klart inlägget senare idag…).

 

Happy FAB fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO.”

 1. Trine says:

  Darling, long time no see:-) Jeg har time hos frisøren imorgen lørdag kl 10. Når skal du dit? Hadde vært så himla kult å sees!! Klem & kram

 2. Frida says:

  Åh vilket härligt glittrigt inlägg, vad glad det gjorde mig! Det märks hur mycket du älskar Oslo, du är typ som Carrie är över New York och det är så härligt att det bubblar över och ut över oss som läser din blogg. Njut vidare nu och ha en fantastisk helg!
  Stor kram

 3. Lena says:

  Mmmmm så härliga bilder. Blommorna!! Macrones!! Finfina bilder 🙂

 4. catharina says:

  Ah jag alskar fore och efter bilder – blir sa inspirerad av din stil! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *