LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO – BANGKOK – PHUKET.

97a6d362752ae10ad42f5f7928fe7964--holiday-quotes-summer-christmas-quotes

Glad fredag kära bloggvänner! 

Idag kom vi fram till Thailand och jag är sååååå jet lag….zzz… håller på att somna så dyker strax i säng. Ville bara titta in och säga hej! och be om ursäkt för min frånvaro onsdag + torsdag, dagarna försvann till resande….  och sen har jag dessutom ovanpå allt  blivit  TOK förkyld… har feber, näsan rinner non-stop, jag har lock i öronen (efter alla flights…) och jag kan nästan inte prata för jag hostar och kraxar helt förfärligt… Uff, kanske det var det här som var på G då jag åkte in till sjukhuset i söndags?  Det är hur som helst ganska ironiskt att det här är andra året på raken som jag blir sjuk precis då vi ska resa hit på sommaren… det är som att min kropp sparar sig under året och sen, då den vet att vi ska chilla i 4 veckor, ja, då passar den minsann på… !

Hur som helst : Vi girls lyfte från Luleå tisdag eftermiddag, var sedan i Oslo onsdag och flög mot Bangkok & Phuket torsdag lunch, så – vi kom fram till vårt Casa här nere runt kl.13 idag, suuuuuper trötta….zzz… för vi sov i.n.g.e.n.t.i.n.g. på resan…  Så, det här har varit en extremt soft dag för oss. Jag sov t.o.m. ett par timmar då vi kom fram och sen har vi bara varit ut och ätit middag en sväng innan vi landade på terrassen och njöt solnedgången.  Älskar den tiden på dagen! Men du, jag får berätta mer om resan i morgon då jag är piggare, för varje gång jag blinkar så somnar jag till…zzz… Ha, ha.  🙂

19477693_10154583318010796_5086017097374702219_o

Här väntar vi på boarding i Oslo runt kl.13.30 igår (torsdag). Vi har som alltid med oss crazy många handbagage. T.o.m. en stor unicornpåse med bara hattar + beachbags. Ha, ha. Så galet.  Sen så svullnar jag alltid upp  på fötterna efter flighten Oslo – Bangkok så – reste i Birkenstock, de enda skor jag visste att jag skulle komma i då vi var framme…  Och min rosa hubba bubba rosa tunika, den har jag shoppat hos Åpent Hus på Vinderen i Oslo (den är på salg nu så løp & kjøp!). Den glittriga väskan shoppade jag i Singapore för många år sedan och mitt passfodral kommer från Smythson.

19620339_10154583145175796_624168308439784566_o

På väg ut på middag i eftermiddag. Eller ja, det blev lunch / middag, för vi åt inget på flyget så vi var sååå hungriga då vi kom fram.  Och jag invigde min nya underbara kaftan från Åpent Hus , känner att den blir sommarens favorit!  

19477560_10154583317320796_1449024504312441998_o

Kvällens utsikt från terrassen…. feelgood deluxe…! 

Nu somnar jag…zzz….så jag får önska dig en festlig fredag så ses vi igen i morgon. Nu på sommaren så är vi föresten +5 timmar mot er (p.g.a. svensk sommartid, annars är det +6) så klockan är 20.15 hos mig just nu….

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, sommaren 2017, Thailand 2017, Vår lägenhet i Phuket. | 8 Comments

8 responses to “LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO – BANGKOK – PHUKET.”

 1. Underbar kaftan. Gillar gult.
  Hoppas du får sova en lång skön natt och snart bli fri från förkylningen.
  Kram Titti från sommarhärliga Umeå.

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti ! 🙂 Ja, gult är verkligen en fräsch färg! har alltid gillat gult så har genom åren haft både gula väggar, gul soffa och gul bil i livet mitt… Ha, ha. Och ja, jag fick sova i natt men vaknade typ 149 gånger…zzz… så – hoppas på en bättre natt i natt.

   Njuuuut din helg! Kram! 🙂

 2. Caroline says:

  Vad härligt att vara framme. Hoppas jetlagen lägger sig snart och att förkylningen går över snabbt!
  Stor kram från mitt lilla paradis som vi kallar Lavendelbo ☀️

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för omtanken Caroline! 🙂 Jag hoppas också att förkylningen går över snart för det känns i.n.t.e. festligt att vara sjuk här nere…

   Önskar dig en magisk weekend i Lavendelbo! Kram! 🙂

 3. Marit says:

  Stödstrumpor ska vara bra vid flygningar 🙂

  • gizmolina says:

   Åh jag är såååå dålig på att använda de… Men tack för påminnelsen. Får ta och börja med de tror jag… !

   Önskar dig en underbar weekend Marit! Kram! 🙂

 4. Maria says:

  Hej
  Flyger regelbundet till Bangkok har alltid stödstrumpor funkar superbra.
  Ha en skön ledighet följer er på bloggen och är lagom avundsjuka 🙂 då jag alltid har en längtan till Thailand.

  • gizmolina says:

   Jag får ta och bli bättre på att använda mina stödstrumpor tror jag… så tack för påminnelsen Maria! 🙂 Och sen förstår jag att du längtar till Thailand för här är så härligt… ! Men – nu är det ju väldigt fint hemma också, på sommaren, så n.j.u.t. dina dagar och fånga de lyckliga stunderna!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *