LULEÅ VÄCKER MINNEN.

Morning darlings!

En skön sak med att vara hemma i Luleå är att det ger tid till eftertanke… för det är verkligen något magiskt med miljöbyte. Också är det så klart alltid något helt speciellt att vara hemma hos mamma och att gå runt i sin hemby som jag inte bott i på ja…vad blir det nu…?… 18 år?  Eller egentligen 20 år (vände bara upp i ca 6 månader för 18 år sen) . Herregud, det är läääänge sen alltså!  Och som jag jobbade då jag bodde här uppe!  Startade på H&M då jag var 14 (!) och sen, några år senare,  öppnade Mc.Donalds så då började jag jobba där också och sen, då SF Bio öppnade Filmstaden, så blev det jobb #3.  Så en maxad lördag, då jag var runt 18 år, startade jag dagen på H&M, när de stängde kl.14 (tänk så tidigt butikerna stängde på den tiden!) så gick jag över till Mc.D. och körde ett em pass där fram till jag gick ner till Filmstaden (låg i samma hus som Mc.D.) och sålde biobiljetter, popcorn & läsk hela kvällen.  Att jag sen kom på att jag dessutom kunde dela ut tidningar, på nätterna, i tillägg till de 3 andra jobben är en heeelt annan sak…. Ha, ha. 😉

Sista åren i Luleå jobbade jag som Filmstadenchef så varje gång jag passerar Filmstaden, där jag jobbade i så många år  klappar mitt hjärta lite xtra. ! Och sen gick min första flytt, -94, till Gävle där jag jobbade vidare som Filmstadenchef på deras fantastiskt fina Filmstad innan jag flyttade upp till Luleå en snabbis, sen till Stockholm och sen plötsligt väldigt spontant och väldigt förälskad till Oslo…!

Dagens inspirerande outfits. Love them both!

Nej, nu ska jag ta och göra mitt hjärta klar för dagen, sen ska vi ut en tur innan det är dags att köra och möta JIG på flygplatsen.

Önskar dig en fantastisk torsdag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *