LULEÅ VECKA – CHECK!

Allmänt

Happy tisdag mina kära bloggvänner! 

Jag reste upp till Luleå tisdag 23 maj och kom tillbaka till Oslo igen söndag kväll efter att jag firat min älskade mamma med en torsdagslunch. Och igår hade Johanna dans hela dagen och kl. 17.00 var det premiär för West End Studios föreställning “Runaway Princess” på Folketeatret där Johanna dansar med in Hip Hop + Jazz.  Det här var första gången hon uppträder med West End Studios efter hennes flytt till Oslo och alltså WOW!!!!! vilken helt fantastisk föreställning vi bjöds på! Jag är så otroligt imponerad och ser sååå mycket fram emot att se den idag igen kl. 17. Om du gillar dans och musikal så kan jag VARMT rekommendera dig att köpa biljetter till dagens föreställning. Du kommer inte att ångra dig!!!

Och under mina Luleå dagar så fick jag bl.a. fixat det årliga kratta-löv-prosjektet och alltså LYCKAN då en granne plötsligt kommer över och erbjuder sig att köra alla mina 15 (!) lövsäckar på sitt släp till återvinningen. Nej men alltså jag blev så otroligt överraskad och glad att jag inte hade ord! Vem erbjuder sig att göra något sånt bara så där!? Jag är obeskrivligt tacksam!

Jag fick även ovärderlig hjälp av min bror att fixa klart “sommar” på terrassen + att ta tag i diverse efter jobb sedan vi tömde pappas hus (många flyttkartonger blev det…) också har jag hjälpt mamma & H med diverse.  Jag värdesätter och prioriterar familjetid då jag är uppe så det blev många familjemiddagar och morsdagslunchen hemma hos mig på söndagen blev en perfekt avslutning på mina Luleådagar innan jag reste mot mina J i Oslo igen.

 

Söndagens morsdagslunch dukning. 

Dukade med morsdags detaljer till min älskade mamma och i påsen gömmer sig några morsdagspresenter (en ny outfit…)

Jag bjöd på det svenskaste svenska: smörgåstårta.

Och ja, tårta efter tårta fungerar alldeles utmärkt om du frågar mig så det blev en klassisk prinsesstårta till dessert eftersom det är en av mammas favorit tårtor. 

Min älskade mamma fick även ballonger, blommor och Morsdags triss.  Jag är så otroligt tacksam över att vi kan ses och fira efter alla omständigheter. Livet är verkligen en dag i taget. 

Och varför bara ge 1 Morsdags Triss när man kan ge flera? som vi skrattade då hon öppnade denna present. Ha, ha, ha. 

 

Att leva Oslo – Luleå kräver sin planering och jag har blivit riktigt bra på att packa upp mina bagage direkt då jag kommer till något av mina hem för att inte fastna i att leva i resväskor…  Sen tar jag alltid med mig en hel del saker hit och dit så Thank God! för Clas Ohlssons stora XL påsar som går att checka in. Inte de mest stylish bagaget men väldigt praktiskt. Ha, ha.  Nu blir jag i Oslo några veckor och alltså vädret här är verkligen MAGISKT!!! Runt +20 grader, allt blommar! och solen strålar. Kontrasten mot norr är stor den här tiden på året och när jag pendlar mellan så uppskattar jag skillnaderna på ett nytt sätt.

Nu önskar jag dig en magisk tisdag, så lyxigt med kort vecka ! (här i Norge var det röd dag igår)

Var rädd om dig och kom i håg: Choose kindness & laugh often! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

49
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “LULEÅ VECKA – CHECK!”

 1. Anna says:

  Tycker det var trevligt med bilderna först i inlägget. Men helt ärligt så är jag glad bara du bloggar, sen kan bilderna vara upp och ner om du så önskar, jag är glad ändå 🙂

  Ha en toppenfin dag!
  Stor kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack för feedback Anna! Jag gjorde om till “som vanligt” och tog bort frågan efter en stund men tänker som dig att det kan vara trevligt att ha de först… för det är ju oftast bilderna man vill åt ! 🙂

   Önskar dig också en toppenfin dag och så glad jag blir över att du uppskattar att jag bloggar. Makes me happy !!!

   Stor kram! 🙂

 2. Nina says:

  Så fint att du bloggar så mycket igen. Jag har saknat det. Du ger inspiration att göra guldkant på vardagen. Vardagen flyter ofta ihop mellan jobb och måsten.
  Kram till dig

 3. LLA says:

  Härligt att du bloggar.

 4. Madeleine says:

  Kan du inte försöka blogga mer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *