LULEÅ WEEKEND…!

Allmänt

Goood weekend mina kära vänner! 

Vilken otrolig fredag jag hade! Så mycket som hände på en och samma dag…  Oh my… Först så var jag hembjuden på en helt fantastiskt trevlig och god lunch hos bästa vänner som var uppe på besök. Det var sååå mysigt att träffa C och hennes fina familj för det var så länge sen sist vi sågs så jag åkte hem därifrån med ett lyxigt energipåfyll.   Sen fortsatte min dag nästan som i ett “vänskapligt tema” för jag hade världens längsta och härligaste telefonsamtal med en annan bästa vän som jag inte pratat med på allt för länge, jag mötte en annan vän som jag inte sett på många år och sen träffade jag många jag känner och som jag inte sett på länge på kvällens basketmatch… Det är fördelen med att resa hit då det är Påsklov för då är det många hemvändare på plats!  Livet alltså. Ibland bara händer de mest otroliga saker på en och samma gång… Hur som helst så vaknade jag med ett positivt mindset och en härlig energi på morgon. Samtal ger klarhet och vänner ger så mycket glädje så jag lever på gårdagen idag !

Och lördag it is! och jag skulle egentligen ha take off till Oslo igår kväll, hade en flight bokad 19.35, men bokade om den så att jag får mer tid till saker som behöver prioriteras här i Luleå och som en bonus så fick jag då även med mig BC Luleås 2:a kvartsfinal igår kväll och vilken match det var! Jag åt middag före matchstart med familjen på arenan och kvällen slutade med vinst så lämnade arenan med ett stort smil och tacksamhet över tiden jag får tillsammans med familjen då jag är här.

 

I torsdags så bjöd jag hem familjen på tacomiddag och dukade med en touch av påsk för här i Sverige så är det fortfarande påsklov.  Och här ser du mina viburnum som jag haft i kylskåpet i över 3 veckor, jag mixar de med fake blomster från Rusta. Min klänning som skymtar i bild shoppade jag hos Lindex förra året men invigde den idag.

 

Det är inte lätt att stiga upp när man så här mysigt besök i sängen… Min älskade Gizella sover tillsammans med mig varje natt och jag är så tacksam över att ha henne i mitt liv. Vilken kärlek våra älskade husdjur bjuder oss på! 

 

Att kliva in i min walk in closet på morgonen är pure happiness för mig! Jag älskar det här rummet! och här hänger bl.a. alla de klänningar som jag glömde att ta med till Thailandresan…  men jag gick så klart inte naken p.g.a. det, jag hade andra men du vet ändå känslan när man inte fått med sig allt man önskat i bagaget… 

 

Varje morgon provar jag lite olika outfits… Här matchar jag en kjol som jag beställde från Lindex förra året med en topp som jag hittade hos Lindex för en stund sedan och tänker att det här blir en perfekt outfit nu till våren! 

 

Jag ska styra upp inlägg från Thailandresan i helgen men nu ska jag först ta tag i de ting som fick mig att boka om min resa. Måste passa på att maxa mina dagar då jag är här.

 

Önskar dig en underbar lördag fylld av solsken, positiv energi & lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

55
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “LULEÅ WEEKEND…!”

  1. Elin says:

    Enig i at husdyr gir utrolig mye glede. Vi har 3 katter. Elsker når de kommer og legger seg på fanget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *