S.T.A.R.S.

Allmänt

My new (Hunkydory)  love.

Jag lovade ju visa er vad som gömde sig i min shoppingpåse häromdagen så here it is! Min nya underbara tröja som det verkligen står “gizmolina” på.  Det var helt enkelt l♥ve at first sight …. ! 😉   Shoppade den hos Hanzens uppe i Luleå som jag inte varit in hos på många år så jag blev positivt överraskad då jag, förutom Hunkydory, hittade bl.a.  Tiger, In Wear, Rules by Mary, G-star och Twist & Tango där nere i källaren. Har mest tänkt på den butiken som en herrbutik men oj, så fel jag hade !

Nu ser jag faktiskt boktavligt talat stjärnor för jag är SÅ trött…zzz… Har haft med mig hjärtat i butiken idag och då hon satt och pysslade så hamnade jag i ett kreativtflow så jag hängde om / skyltade inne i butiken och gud vad det är härligt då man fylls av idéer och inspirasjon. Underbart! 🙂  Sen, efter att jag stängt, så körde vi ut till Sandvika för lite shopping så vi kom hem sent…lite för sent nästan för vi höll på att missa hela fredagsmyset. Men tack vare snabbt dippfix och ljuständning så landade vi till slut framför X-faktor och fick njuta lite mys vi också.

Hög mysfaktor.

Nej, nu loggar jag av för i dag och chillar med mina magasiner en stund innan jag hoppar i sängen, eller egentligen är jag lite osäker på om jag ska sova i sängen eller soffan? för JIG är så galet förkyld att jag inte vet om jag vågar sova där inne på sovrummet… vill nämligen inte bli smittad… Brukar inte bry mig så mycket om sånt men just nu passar det väldigt dåligt om jag blir sjuk så vad gör man?   Känns som att det lutar åt soffläge… eller vad hade du gjort ?

Sweet dreams sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “S.T.A.R.S.”

 1. M says:

  Hej vännen!

  Tröjan är UNDERBAR! Jag har en likadan fast den ljusgrå som jag köpte i vintras (den ljusgrå finns även i AW12-kollektion har jag sett).

  Och vad jag älskar dina ljuslyktor, vet du fr vilket märke döskalleljuslyktan kommer ifrån?

  PS. Inatt har jag drömt att jag tog en tur till Oslo och så frågade jag några andra butiksexpediter nånstans i stan att var Anna-Stinas butik ligger… 🙂 Tills slut hittade jag fram till din butik men vet du… jag gick in i din butik men vågade inte berätta vem jag var… hihihihi! 😀 😀 😀 En vacker så! 😉

  PS2. Idag blir vi med en liten hund på prov i 14 dgr. Nu är det dags igen. Vår Golden dog 2010 som 8 år gammal. Jag har saknat hund sen dess. Och barnen är nu 7 & 8 år och jag tycker att de skall få fortsätta växa upp med en hund… vi får se hur det gå, håll tummarna. Det är inte en valp utan en vuxen liten variant… 😉

  GOD HELG alle sammen! 😀

  • gizmolina says:

   Ha ha vilken dröm ! 🙂 och vad mysigt med ny hund ! Hoppas att det funkar bra med den så att den kan få bo kvar. Djur ger så mycket harmoni till hemmet ! Ljuslyktorna har jag shoppat hos Bolina (www.bolina.no) men vet tyvärr inte vilket märke de är ifrån ? Önskar dig en fantastisk lördag fylld av solsken ! Kram ! 🙂

 2. Marie says:

  Hej! Bara måste HA dina lyktor:)!!! Var finner jag dem? Trevlig helg!

 3. Camilla Brännberg says:

  Hej, jag har några måsten vid våra besök uppe i Norr, det är Hansens och det är Eleonora Laura. Trots att den sistnämnda butiken inte är den bästa på exponering så har de fantastiska underkläder och en superfin service.
  Kram Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *