Lycklig!

Allmänt


Johanna just nu i skrivande stund. Hon älskar att rita.

Se så glad min lilla darling är då hon har en egen liten stol att sitta på då hon ritar! När jag ser hennes lycka så blir helt obeskrivligt lycklig själv… ! 🙂

Det passar bra att köpa lite finare stolar till Ikea bordet för jag har en känsla av att bordet kommer att bli ganska fult om en stund då Johanna ritat på det "några" gånger 😉 och då är det onödigt att ha ett dyrt litet bord. Bättre med ett från Ikea som man kan byta ut på sikt 🙂


Fast å andra sidan kanske man kommer att behöva byta ut stolarna också 😉 Just nu tycker hon att det är kul att rita på precis ALLT . Stol & dyna från "Oliver Furniture".

Nu ska jag prova mig på att montera en ny hylla vi köpt till Johannas rum. Spännande!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lycklig!”

 1. nic says:

  Heh ja hon kanske tyckte de var för vita, att de behövde lite "pimpning". Önskar er en riktigt skön söndag!

 2. anna says:

  Åh vilken härlig bild…. hon ser helt salig ut 🙂

 3. T says:

  Gud vilken underbar bild på världens sötaste Johanna, hon ser så obeskrivligt lycklig ut! Härligt att se för man blir så glad själv:)

  Minns att du skrev i ett inlägg för länge sedan att man inte skulle dra sig för att åka på semester själv, så det är precis vad jag ska göra nu:)Några tips? Kram på er!

 4. Haha, vilken underbar bild;)

 5. Li says:

  Hej!

  Jag har en fråga gällande ett halsband som jag letar ihjäl mig efter! Jag har sett det på tjejer på stan, men har ingen aning om vilket märke det är el vad det kommer från.

  Halsbandets hänge är i form av en liten prinsesskrona i stil med de du har ovanför bilden på dig o Johanna på din banner, och den hänger lite på snedden i en kedja (i ena spetsen av kronan). Det är tunt, nätt och otroligt vackert! Jag skulle bli överlycklig om du kunde hjälpa mig med detta. Har sökt men hittar bara andra typer av kronor, grövre med stenar etc.

  Tack!! Du skriver så bra och inspirerande! 🙂

 6. Madelene says:

  Vilka underbara bilder på sessan.

  Kram Madelne(Landvetter)

 7. Jag hade sån tur att jag hittade ett gammalt bord i vår återvinning, det bar jag snabbt upp och nu står det i Melvins rum 🙂 blir perfekt att rita på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *