Lycklig kväll…


J som i Johanna 😉   Jag chillar alltid i Juicy på kvällarna. Skönare finns inte.

Plötsligt fick jag ett lycko-rus över mig… Ni vet då man känner sig så där härligt NÖJD och GLAD  och lutar sig tillbaka med ett leende… Exakt så känner jag mig ! 🙂 Fast egentligen är det ju ganska märkligt att jag kan känna så nu efter drygt en vecka home-alone med darlingen och en ovanligt hektisk jobbperiod… Eller nej, det är inte ett dugg märkligt, bara ytterligare ett bevis på att jag trivs som allra BÄST då jag har massor att göra.

Jag har alltid varit en arbetsmyra (började jobba på H&M då jag var 14 år)  och sen hade jag som mest 4 x-tra jobb samtidgit under skoltiden (H&M, Filmstaden, Mc.Donalds och tidningsbud på söndagarna..) . Jag minns att mitt motto på den tiden var "varför sova då jag kan tjäna pengar?" . Fast jag vet inte riktigt om jag tjänade några pengar på tidningsbudandet? för då det snöat som mest så körde min snälla mamma runt mig med bilen så att jag skulle slippa cykla i  2 dm djupsnö = det kostade bensin = jag gick nog back  Ha, ha 🙂  Jag & mamma brukar skratta gott åt min tid som tidningsbud och de tidiga söndagsmornarna då hon körde runt mig i pyjamasen 😉

Men jag toppade nog mitt jobbade då jag hade min butik för när man driver eget så är det 24-hours 7 dagar i veckan som gäller om man ska bli framgångsrik så jag stod på som bara DEN.  Värst var det om det kom 6 pallar med varor en fredag runt kl. 16 (då visste man att det blev nattskift 😉  men mest var det alldelens, alldelens UNDERBART… !!

Det går nästan inte en dag utan att jag möter någon av mina gamla kunder och när jag får höra att min butik är saknad så värmer det mitt hjärta enormt !  Alla ni FINA Gizmo-kunder som kommer fram till mig: ni ska veta att jag sätter STOR PRIS på det och ni har en helt speciell plats i mitt hjärta.


Happy working mama !

Idag KOSER jag mig med mitt företag Gizmolina & Co Ltd och de stylist-uppdrag som jag just nu har för magasinet Kamille är helt FANTASTISKT inspirerande & kul ! 🙂  Jag njuter varje sekund och lär mig något nytt varje dag = det passar mig helt PERFEKT! 🙂

Att vara mamma däremot är fortfarande ett jobb som överträffar ALLA andra för det är ett jobb som aldrig tar slut…. Jag kommer att vara mamma resten av livet och det är utan tvekan det mest krävande jobb jag har haft men också det mest kärleksfulla. Det är bra häftigt att vara mamma !

Livet är en resa och ibland ändras färdriktningen. Jag var på väg att dra igång min butik nu i sommar men så dök Kamille uppdraget upp så nu väljer jag att prioritera det en period också startar jag butiken lite senare istället… Var sak har sin tid ..

Till sist så får jag ju inte glömma min blogg! som jag verkligen koser mig med.  Tusen miljoner TACK alla ni fina läsare som ger mig så härlig feedback. Det är ni som gör Gizmolina till det den är och jag är enormt glad & tacksam för att jag har er !

Nu sover min darling och jag ska jobba vidare här. Känner att jag har ett bra flyt idag så då gäller det att passa på och smida när järnet är varmt 😉

Kategori: The story of my life. | 23 Comments

23 responses to “Lycklig kväll…”

 1. Karin says:

  Ja, visst är det härligt med vettig och rolig sysselsättning. Jag tycker du är en fantastisk människa som bara kan få ihop det med allt ditt arbete samt ha så god hand med ditt barn. Det verkar inte som om lilla Johanna är på dagis hela dagarna i heller. Bra om man kan lägga upp sin arbetsdag så att barnen inte behöver vara ifrån föräldrarna så länge. Jag beundrar dig också för att du sätter din dotter i första rummet. Förresten tycker jag att tösen din är urgullig när hon har håret uppsatt i nacken, hon börjar se lite "vuxnare" ut.
  Kram och godnatt.

 2. Linda says:

  du som är så söt skulle bli ännu mer fabulous om du struntade i den mörka kajalen på "slemraden". det blir lite panda varning tycker jag. men som sagt, du är söt iaf!

 3. Carina says:

  Jeg skulle ønske at jeg hadde 10% av din ergi. Håper det er smittsomt:)

 4. Karin-
  TACK för din trevliga kommentar ! 🙂 det är verkligen INTE lätt att få ihop det alla dagar med dagis lämning / hämtning + jobb men det går alltid på något mirakulöst sätt.. Just nu är Johanna ovanligt långa dagar på dagis, från ca kl. 09 till ca kl. 16.30 och till min stora GLÄDJE så har hon så kul där att hon inte ens vill gå hem då jag kommer för att hämta henne 😉 De är bara 3 barn på dagis den här veckan ( i vanliga fall är de 11 ) så jag tror att hon tycker att det är x-tra mysigt.

  TACK för fina ord ang Johannas frisyr. Jag satte för första gången upp det med spännen i nacken i kväll och håller med dig om att hon ser mycket mer "vuxen" ut. Sen tyckte jag dessutom att det var riktigt SÖTT så den här uppsättningen kommer ni att få se mer av 😉

  Önskar dig en riktigt GOD natt och en fantastisk vecka ! KRAMAR ! 🙂

  Linda-
  Panda varning eller inte, jag trivs med min kajal så den får stanna kvar 🙂 Kram !

  Carina-
  Ha, ha 🙂 Du har helt säkert mycket mer än 10% av min energi ! 🙂 och jag hoppas att jag kan smitta med energi genom bloggen (jag får faktiskt själv energi av min egen blogg !). Klem ! 🙂

 5. Elise says:

  Jag förstår mej inte heller på din kajal, du som brukar ha så bra smak!

 6. Wenche says:

  Hei:)

  Skulle gjerne hatt litt av din energi ja:) Men kjenner jeg får mer energi av din blogg:))

  Skjønner du vil vente med butikken pga at Kamille tar mye tid, gleder meg til Kamille med dine oppdrag kommer ut, men NÅR tror du at du vil starte opp butikken???

  Ønsker deg en herlig tirsdag, nå skal jeg dra på jobb…

  Klem:)

 7. Wenche says:

  Hei:)

  Skulle gjerne hatt litt av din energi ja:) Men kjenner jeg får mer energi av din blogg:))

  Skjønner du vil vente med butikken pga at Kamille tar mye tid, gleder meg til Kamille med dine oppdrag kommer ut, men NÅR tror du at du vil starte opp butikken???

  Ønsker deg en herlig tirsdag, nå skal jeg dra på jobb…

  Klem:)

 8. Jag beundrar verkligen dig som klarar av att bolla ett företag samtidigt som du är småbarnsförälder. Både jag och maken har drömmar om att driva eget (inte tillsammans) men hur hinner man samtidigt som man har små barn? Är det inte mycket stor risk att barnen hamnar i kläm? Jag vill inte göra avkall med tiden tillsammans med sonen men sammtidigt finns skulle jag vilja ta mitt liv ett steg längre.

 9. Sofie says:

  Det är vi läsare som ska tacka dig för denna UNDERBARA läsning som du ger oss flera ggr per dag!
  Jag fikar alltid frukost till dina härliga och motiverande inlägg!

  Ha en bra dag!

  /S

 10. Anonymous says:

  Du ser ut som en clown idag! Så där mycket kajal är inte snyggt.
  Och det är snyggare om man bara lägger det från yttre ögonvrån till halva pupillen. Försök med det ska du se!

  Du verkar skjuta upp mycket nu. Ditt projekt med affär på nätet kommer aldrig att bli av, det är nog bara snack.

  Och de flesta kvinnor arbetar men du tycks tro att du är ensam om att arbeta.
  Du tjatar om att du är en "working mama" hela tiden. LÖJLIGT!!
  Du är omogen för din ålder i alla fall i ditt sätt att skriva och det speglar ju vem du är…

 11. Sara says:

  Nu får man tydligen inte säga något som kan uppfattas som kritik på din blogg, men jag länge tyckt att du borde ändra din ögonmake. Det blir så hårt och förstorar upp ögonen för mycket, med tanke på dina mycket markerade kindben, så ser du väldigt mager ut (undernärd) i närbild. Nu tycker du säkert att jag är jätteelak, men jag blir ledsen när jag ser dina närbilder, för du ser inte sund ut på dessa. Effekten av den starka kajalen förstärker det utmärglade intrycket. Du vill att din blogg ska ge goodfeeling som du säger.. en sund bild av dig själv skulle kännas bra för mig.

 12. Liv says:

  Å herregud, dere kan ikke skrive slik… Jeg får helt vondt i hjertet mitt!! Jeg DIGGER bloggen din, leser den hver dag! og den gir meg masse inspirasjon og positivitet 🙂

  Stå på working mama!
  Stor klem

 13. Elisabeth says:

  Digger også bloggen din 🙂 Har kjøpt masse av det samme til meg og mine jenter som du har..skikkelig inspirasjon 🙂 Digget Kamille bladet med rommet til Johanna, min datter heter Johanne!!

 14. Sanna says:

  Men hörni, sminkning är personligt, precis som klädstil och det är ju A-S som ska trivas med det… Inte främst bloggläsarna? Så barnsligt. För inte tar man till sig sådana personliga bloggkommentarer som konstruktiv kritik? Skulle ni göra det? Anonyms kommentar är så outrageous att den inte är värd att läsas.

  Förövrigt så säger jag igen samma sak som jag och många andra sagt tidigare: Din blogg är skön och rolig att läsa som ett blankt magasin… så det passar nog att du jobbar på Kamille. TACK för att su delar med dig av ditt liv – vi vet att du får betala för det ibland. Men skit i bloggkommenterare som ska styra och ställa och kör ditt race som du brukar!

 15. Jag storgillar din blogg! Du är en härlig inspirationskälla & jag önskar dig allt gott.

  massor med kramar

 16. OJ Här verkar härja någon MYCKET avundsjuk person

 17. Fru Lundin says:

  Åh, att människor alltid ska hitta någonting att klaga på. Undrar om sett sig själva i spegeln? De som skriver de elaka kommentarerna mår nog inte så bra själva, det är väl där avundsjukan gror…

 18. angelica says:

  Skit i alla avundsjuka människor. Och man får sminka sig som man vill, precis som att man får klä sig som man vill.
  Jag blir så trött på såna pantade idioter. varför läsa din blogg om de stör sig på dig?
  jag blir alltid glad när jag kikar in hos dig och det gör jag säkert 4 ggr varje dag. jag är dålig på att kommentera bara!

  forsätt med det du gör!
  kram

 19. Madeleine says:

  Usch vad ledsen jag blir när jag läser elaka kommentarer till en sådan underbar person som Anna-Stina. Snälla skaffa ett eget liv istället för att hacka på andra o läs inte bloggen om ni inte tycker om den. Jag håller me Sanna, sminkning e personlig o det e bara en själv som ska tycka om den. Jag älskar din blogg anna-stina, den ger mig massa energi o glädje. O det e inte löjligt att skriva "Working mama" det e ett härligt uttryck! Jag jobbar också mycket o får energi när jag läser om andra som också gör det :-). Kram, du e bäst! Lycka till me allt. P.s johanna e den sötaste lilla tjejen 🙂

 20. Elisabet says:

  Ja jag säger då det. Det är lätt att kläcka ur sig elaka – anonyma – kommentarer när man är avundsjuk…

  Jag är också avundsjuk på A-S för att hon har ett så fantastiskt, problemfritt (?) liv med pengar, karriär och underbar dotter. Men jag kan i alla fall erkänna det och jag skickar inte elaka kommentarer för det. Ja, alla får säga vad man tycker, men man kan ju först fråga sig om det är nödvändigt eller om det ger mer skada än nytta. Vad vinner man på det? Inte ett skit…

 21. Vad tråkigt det känns att läsa alla dessa elaka kommentarer. Många som verkar njuta av att såra andra människor. Vi ser alla olika ut och vad spelar det för roll hur vi väljer att sminka oss? Kom med lite vettiga kommentarer istället för de som är på sandlådenivå!

 22. Carina says:

  Jeg synes det er bra at du beskriver deg selv som "working mum". Mange vet ikke hvordan det fungerer med å kombinere hverdagen som selvstendig næringsdrivende med familielivet. En 8-16 jobb kan faktisk ikke sammenlignes med det i det hele tatt. Derfor er det flott å lese om en som får det til UTEN å klage, samtidig som man forstår at man faktisk kan få det til uten at det skal gå utover familien.

  Positivt med mennesker som gir av seg selv på godt og vondt. Samtidig så tenker jeg slik at det man ikke ville sagt direkte til et menneske face to face… det skriver man faktisk ikke heller!

  Kram
  C

 23. Liselotte says:

  Sitter på mitt nattskift i vintriga Luleå,bläddrar omkring bland bloggar och ~vips~ fann jag dig!
  Vet inte om du kommer ihåg mig,vi gick i parallel klass på högstadiet,var till La France tillsammans…Iallafall var det jättekul att få läsa om dig och att det gått så bra för dig.Sist jag hörde nåt om dig,så tror jag du var på nån vingård…??
  Kul iallafall att jag “hittade” dig,så nu har jag nåt att läsa om på nätterna!
  Många kramar/”Lotta”
  (det är min dotters blogg jag skrivit ut…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *