Lyckliga minnen..!

Allmänt

168397-1678
På bilden ser ni min bror + mig i fullt arbete.

Så här såg min älskade butik ut några veckor före öppning. Jag hade precis fått de första leveranserna och de var från Bruka Design & Anna Holtblad.

Ni ska få läsa mycket mer om min butik när jag kommer fram till år 2002 i min "the story of my life" men än så länge så är vi ju på 1996 så vi har en liten stund kvar… 😉

Jag startade den här speciella dagen med citatet: "Om du kan drömma om det, så kan du göra det." (Walt Disney 1901-1966) och det vill jag här och nu rikta till alla er som går runt och drömmer om att starta eget för – Du kan om du vill! 🙂

Skriver som sagt mycket om mina erfarenheter kring min butik när jag kommer dit i "min story".

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Lyckliga minnen..!”

 1. Camila says:

  Hej Anna Stina! Har läst din blogg i några månader nu men det här är första gången som jag skriver en kommentar! Tycker om din blogg jätte mycket och tycker att du är en fantastisk kvinna som är så `independent´. Jag är bara 19 år så att jag ser dig som en förebild, dina texter påminner mig alltid att ingenting i livet är omöjligt! Tack för en bra blogg! Kramar till dig och lilla Johanna!

 2. lilu says:

  jag håller med camilla! du är en fantastisk kvinna! härligt att se att det går ihop med att vara mamma, för vi unga tjejertror ofta att man ger upp sig själv lite när man blir mor. du bevisar att man kan vara cool och häftig samtidigt som man är en underbar mamma!

 3. Emilié says:

  Ska bli spännande att läsa resten av din livshistoria (: Är lite nyfiken bara, varifrån kommer namnet, Gizmo?
  Ha en kanontrevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *