Lycko dagen!

Allmänt

168397-1569
Idag får ni se en bild från ett av våra rum som jag aldrig visat er förut: vårt kontor! Det här rummet är oftast en fullständigt kaos så det är inte ofta vi är här inne nuförtiden men före Johanna kom så "bodde" jag och JIG här inne. Vi satt vid våra skrivbord och jobbade "dygnet runt". Jag ska visa er en bild på hela rummen en annan dag då jag har fått bättre ordning där inne 😉 I den här bäddsoffan sover våra gäster och i det här rummet går allt i "Lexington stil" = vitt & blått.

Jag går runt och är SÅ GLAD här hemma över att de tagit bort plsten idag och att de nu håller på att demontera byggställningarna som omringat oss sedan i maj. Ååå så underbart skönt det ska bli att slippa ha främmande männ bakom fönsret, höra ljud som gör att vi trott att taket håller på att rasa in och framförallt – och viktigast av att – så blir det FANTASTISKT att få in dagsljus!!!! 🙂 (jag kommer tjata på om det här idag för jag är så lycklig ;-))

Johanna vaknade vid 6 på morgon, fick mat, somnade om, och sen vaknade vi strax efter 8.30. Jag är så glad över att min lilla sötis sover så länge för jag är verkligen ingen morgonmänniska. (men nattmänniska är jag!)

Nu leker min darling för fullt här, ena stunden är hon inne på kontoret sen är hon i gången och vips! så är hon inne på sitt rum eller tillbaka inne på kontoret. Det går så snabbt i svängarna att jag inte alltid hänger med så ibland får jag gå runt och söka henne 🙂

På TV är det "Efter 10" med champagnelunch och jag kan lova er att det kommer att drickas champagne här hemma också innan dagen är slut för den här dagen ska FIRAS! !

Hoppas du också får vara härligt lycklig idag för det är fantastiskt! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Lycko dagen!”

  1. madde says:

    ohh va fint bild när bebisen tittar fram helt plötsligt =) ere lexingtonkuddar? =)

  2. emelieu says:

    Fint, härligt vitt! och söt bebis 😀

  3. Hanna says:

    Å vad härligt! Jag kan förstå hur jobbigt det varit, jag tyckte det var jobbigt bara när dom höll på byta ballkonger här förra sommaren/hösten/vintern (det drog förstås ut på tiden) , närsomhelst kunde det stå nån utanför fönstret, och vilket oväsen! Och vi hade ju ändå inget som täckte fönstren, jobbigt att inte få in dagsljus!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *