Lyckorus!

Allmänt

168397-1225
Mitt hjärta har upptäckt en ny "värld", nämligen vår balkong!  Tog bilden alldelens nyss..

Vi kan nu – för första gången sedan i mitten på maj (!) – ÖPPNA vår balkongdörr och få in härlig frisk luft! 🙂 DET är vad jag kallar lycka! för det har varit minde härligt att inte kunna vädra ordenligt på hela sommaren.

Så nu är jag i totalt lyckorus här för inte nog med att jag kan vädra, jag får dessutom in dagsljus i köket!

Jag har en feeling av att det här blir en riktigt BRA dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lyckorus!”

 1. Karoline says:

  Jag har också haft så en gång, det var fruktansvärt. Men som tur var varade det bara i tre mån. Njut av den friska luften hemma! Ha en underbar eftermiddag!

 2. AnnaStina says:

  Ja, fy – det är faktiskt hemskt att bo så här. Och tajmingen är ju bara den värsta eftersom jag har varit mammaledig med Johanna heeela tiden och det har varit sommar & sol. 3 månader låter som en DRÖM! här är de tidigast klara i början på oktober och då betyder det att vi har bott så här i 5 månader. Jag är sååå obeskrivligt glad över att de snart är helt klara! 🙂 Can´t wait! Njut dagen! Kram 🙂

 3. josefine says:

  Söta Johanna hoppas hon mår bättre!? Vi ska inte ha besök, åker direkt till stan o äter middag tjejerna ist. Blir så stressigt för dem att hinna hit innan!
  Puss

 4. AnnaStina says:

  josefine-
  Hjärtat mår lite bättre för näsan rinner inte lika konstant längre. Tror föresten faktiskt inte att jag har “snytit” henne en enda gång idag? så det går åt rätt håll. Nu är det bara hostan som ska bort så är allt perfekt igen! 🙂 Hoppas att du har haft en jätte mysig tjej middag idag?! Kram! 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂

 5. Anonymous says:

  Vilken fantastiskt fin lgh .. den balkongen hade jag oxå velat ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *