Lyxig dag fylld av girltalk.

Allmänt


Jag & Marika åt lyxig lunch på MAX idag 🙂  och sen gick vi till "Tures" och satt där och tog ett par öl och pratade heeela eftermiddagen. Vi hade girltalk i 4,5 timmar non-stop. Lovely !! 🙂 Jag har på mig underklänning & tunika från Odd Molly.

I kväll hände det igen, för första gången på länge, jag somnade när jag nattade Johanna. Hur typiskt är inte det när man är borta på besök och verkligen vill vara vaken och njuta kvällen ? 😉  Så nu sitter jag här helt nyvaken och har precis hoppat i min Juicy dress och ska bara blogga lite innan jag kryper ner i sköna sängen.

Dagen idag har varit lyxig eftersom jag haft hela eftermiddagen helt för mig själv 🙂 Det var nästan så jag gick med händerna framför mig, som att jag drog en osynlig barnvagn för jag är ju så van att alltid ha Johanna med mig överallt men det var ju tur att jag samlade ihop mina armar och inte gjorde det för hur tokigt hade inte det sett ut ? 😉

   
Både Drottninggatan & Biblioteksgatan är pyntad med rosa rosetter månaden till ära. Fint! Och FIN är rätt ord för skyltningen på Mathildes nya butik ! den är så fin att man vill hoppa in i den och lägga sig där och bara mysa 🙂

Jag började med att ta en runda i butiker och mitt första stopp var Top Shop. Där jag såg jag ingen mindre än "Sofie´s Mode" som gick runt med en corall färgad topp i handen.. kanske vi får se den i hennes tidning snart ?

Sen mötte jag upp min bästa vän Marika och det var SÅ mysigt ! Vi pratade och pratade och pratade och vips ! så var klockan 18.30 ! helt otroligt vad tiden FLYGER då man har trevligt !! Och det känns som att vi hade kunnat sitta där ännu och prata… men plötsligt så dök min "jagbordeåkahemtillJohanna" stress upp så vips ! satt jag på en buss och åkte hemmåt. 

TACK bästa vännen för en fantastisk eftermiddag ! Jag är SÅ glad över att vi möttes idag och nu hoppas jag verkligen att det inte dröjer så länge till nästa gång.  (Anneli – du kan väl läsa upp detta för Marika 😉

Och just det ja, det blev lite shopping också idag, lovar att fota och visa 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Lyxig dag fylld av girltalk.”

  1. Mirva says:

    Hej tjejen!

    Åh !!!! Du har köpt den där helt underbara & svindyra (2300:-) tunikan! När jag shoppade min kofta m. rosetter så var det en kvinna bakom mig som också shoppade den där tunikan… den är ju som ett smycke!

    Kram Mirva

  2. Ess! says:

    Du är alltid så fin! Din blogg är jätte trevlig. Fortsätt så 🙂 Kram på dej. Titta gärna in hos mig, har nyligen tagit ett gäng modellbilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *