LYXIG EGENTID.

Jag tror aldrig att vi har l.ä.n.g.t.a.t . så mycket till vårt andra hem i Phuket så nu räknar vi dagarna till vi reser och jag planerar resegarderoben för oss girls. På bilden: ny bikini till J från H&M.

Glad söndag sweeties ! 

Det är bara jag & Gucci som söndagsmyser här i Casa Gizmolina i dag. Johanna är på sleepover hos sin bästa kompis så jag njuter lyxig egentid sedan i går kväll.  Och vilken lördag vi hade!  först var det NM i cheerleading (med 2.450 deltagare!)  och sen körde vi direkt till min butik innan vi gjorde ett snabbt stopp hemma på väg till våra fina vänner och sen, då jag kom hem igen, så tog det inte länge förren jag somnade…zzz… och jag som hade så mycket planer…

Så otroligt s.k.ö.n.t. att det är söndag i dag !  Ska använda dagen till att tanka energi,  börja planera vad vi ska ha med oss på resan och att städa innan girlsen kommer hit på söndagsmiddag.   Och nej, det är verkligen inte likt mig tänka på packning så här långt i förväg men tänkte jag skulle testa något nytt  😉

Fick den här fina bilden på sms från Emma på morgon. Sötaste girlsen ! 

Oj, nu går precis Therece Johaug i mål uppe på Homenkollen i sina fina handskar.  Hon är verkligen otroligt duktig ! Imponerande !

Jag önskar dig världens skönaste söndag ! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “LYXIG EGENTID.”

 1. Åh tanka massa enrgi idag darling. Had jätte jätte många i min Istagram feed igår som var på Cheerleding i Lillestrøm, nästan synd vi inte var där.

  Lyckans er som skall till värmen snart. Min kropp är inte alls nöjd med snön & kylan som återvände & jag känner nästan att jag blir frisk av att se foton från utlandet & värmen *haha*

  Underbar Bild på Johanna & Elsa <3

  Kram bästaste

 2. ISLANDSMAMMA says:

  Ohhh vad skönt med semester och sol 🙂

  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

 3. Miss West says:

  Härligt med inplanerad semester – när åker ni?

  Önskar dig en fin söndag, kram

 4. Bella says:

  Åååh, så underbart att åka till solen och värmen!! Hoppas ni får en helt underbart avkopplande vistelse i ert andra hem!

  Kram Bella

 5. Caroline says:

  Söt bikini! Har ju två prinsessor hemma som skull gilla den!
  Njut njut njut och slappa så mycket det bara går kära du!
  Andas mellan varven och ta hand om dig!
  Kram carolinr

 6. Nilla says:

  Äntligen är vi tillbaks i Phuket 🙂 Landade igår em och tänk så underbart det är att få vara här igen. Snart din tur 🙂 Soliga o varma kramar från Nilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *