Lyxig mama-stund.

Allmänt

168397-2562
Jag ser inte riktigt klok ut på den har bilden (singletten / linnet och bikinin gick inte helt ihop…) men det bjuder jag på 😉 før jag tycker att det ar så kul att få visa hur ompysslad jag blev. En tog hand om handerna, den andra om føtterna. Lovely! 🙂

Phuket kl. 21.45, tisdag kvall.

Nar Johanna sov sin nap i eftermiddag passade vi på att gå på ett av alla "SPA" inne i Kata (det kryllar av dom har…). Jag tog manikyr & pedikyr och lackade franskt på både fingrar och tår och det kandes lovely efter många veckor med mindre snygga hander & føtter…

Johanna vaknade ganska snabbt men var en angel och satt bara helt stilla i sin vagn vid min sida och tittade på nar jag blev ompysslad. Tjejen som lackade mina fingrar tog pløtsligt fram ett rosa nagelack och børjade lacka Johannas tår (hon tankte val att det var en "kul grej" før Johanna…) men hon hann bara halva stortån førren Johanna drog undan foten och blev ledsen så något nagelack ville hon absolut inte ha 😉

Det ar føresten hur billigt som helst med SPA har. Manikyr + pedikyr gick på 300 bath tillsammans  = ca 60 kronor! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lyxig mama-stund.”

 1. sweetmama says:

  Ser härligt ut. Tror jag ska ge mig själv lite vardagslyx i kväll med egenhändigt fixad peeling och manikyr. Nu blev jag sugen

 2. Pethra says:

  Åhh det ser helt lovely ut!

 3. Joysan says:

  Vad häriligt det verkar! Jag skule då aldrig vilja åka därifrån ;o)…60 spänn var då inte dyrt :o)…

 4. AnnaStina says:

  Emma-
  Ja, lyx ar ordet! 🙂

  Sweetmama-
  Vad harligt att jag kan inspirera till ditt egna hemma SPA. Jag ønskar dig en riktigt mysig kvall! Kram! 🙂

  Pethra-
  Det var lovely! 🙂 Trevlig kvall! Kram 🙂

  Joysan-
  Thailand ar fantastiskt och jag skulle kunna stanna har hur lange som helst! 🙂 Kram! 🙂

 5. bea says:

  Kan varmt rekommendera ett ställe precis innan backen upp mot kata, från karon hållet. Där brevid strandhotellet (minns inte namnet på hotellet) finns det ett par superduktiga tjejer som gör nailart, lite dyrare (500 batch) för fötter eller händer men de mönster de gör är helt underbara 🙂

 6. Lisa says:

  Hej!
  Har precis kommit hem från Hua Hin, där är det bara hälften så dyrt, 160 bath!!! Lyxigt att bli ompysslad och fin!
  Så kallt att vara hemma igen, men våren är på gång i Lund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *