Lyxig mama stund..

Allmänt

168397-1526
Jag myste på café då hjärtat sov med NYA svenska "Mama" och engelska "Living Etc". Vad den där "saken" i bakgrunden är har jag ingen aning om? ett äpple kanske? 😉

Nu har vi precis kommit innanför dörren jag och mitt hjärta. Vi gick ut för att Johanna skulle få sova och för att jag skulle shoppa middagsmat men den här dagen blev inte som planerat på alla möjliga sätt för min kära vän som jag skulle bjuda på middag blev sjuk.

Så – nu ska jag fixa ny blöja & lite mat till min darling inför Bolibompa som ju börjar typ nu… Bloggar mer sen och då ska jag visa några FINA shopping nyheter jag såg på stan! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lyxig mama stund..”

 1. Sofia says:

  Köpte oxå Mama idag. Vilmer är gudomligt söt!

 2. Julia says:

  Det där ser riktigt skönt och avkopplat ut 🙂

 3. “An apple a day, keeps the doctor away”…eller?
  hahahahahahahahahah

 4. AnnaStina says:

  TACK för era trevliga inlägg! 🙂 Håller med om att Vilmer är söt och det där med an apple a day.. Hmm.. jag trodde det var en “vaniljbulle a day..”?? måste ha missat nåt här? 😉 hahaha Imorgon = skärpning = bort med bulle = in med äpplen! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *