Lyxig mamastund hos frisören.

Allmänt


Man är verkligen snygg när man sitter där med folie i håret. Haha 🙂

Gissa om jag myste med min In Style och Solrik (Festis finns inte i Norge så jag dricker barndrickan Solrik 😉 när darlingen sov i vagnen vid min sida hos frisören idag ! 🙂

Nu är jag blondare och fräschare i håret och det enda som saknas är extensions… en dag så..  😉


Det är föresten inte bara jag som blivit blondare – kolla in Tyra Banks !

På vägen hem stoppade vi på salget på Polarn & Pyret också mötte vi våra underbara vänner Randi & lilla Sofie helt spontant. Sen har vi mumsat i oss lunch här hemma och nu pågår det bajskalas deluxe vid min sida 😉

Hoppas att solen skiner även hos dig idag !?

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lyxig mamastund hos frisören.”

 1. Glädjen att äntligen sitta hos frissan när man har 5 cm utväxt är obeskrivlig! Been there, done that! Hahaha

 2. Åh vad härligt att bli ompysslad hos frisören. Det är LYX! 🙂

 3. Jessica says:

  Jag är så glad att du fortfarande är samma positiva människa, jag älskar det. Världen behöver fler Anna.Stina!

  Hur som, sitter Johanna still i vagnen under typ 2h när du färgar håret?! Gah, jag var hos frisören efter 8 mån frånvaro där i veckan och sessan fick sitta i vagnen i 45 min drygt och busa med allt möjligt och kex och allt jag ahd ebed mig, precis mot slutet lessnade hon men skulle nog inte kunna sitta 2h. Då får hon för mycket spring i benen och det går ju inte att ha frisören jagandes efter sitt hår när man jagar en busig sessa;)

 4. nettis says:

  haha, njaa speciellt snygg känner man sig ju inte när man sitter där me folie, men sååå fräsch när man väl är klar och går därifrån! =)

  Hittade du ngt på pop?

  Deras ytterkläder är en favorit.(tillsammans med Reima) 🙂

 5. Emelie says:

  Ser ut som du sitter hos Spaghetti i Bogstadveien? På akkurat samme plass som jeg pleier å sitte! 🙂 Skal dit på fredag, gleder meg stort. Man føler seg sjelden så fin som man gjør når man går ut med nyfrisert og nystripet hår!

 6. AnnaStina says:

  Madeleine-

  Haha, ja det är hemskt med sån utväxt. ! jag vågade mig inte på någon frisör i Phuket så jag hade inte fixat håret sedan vi var i Singapore och det var ju som bekant en stund sen 😉 Kram ! 🙂

  Sara-

  Ja, det är verkligen en lyx! 🙂

  Jessica-

  TACK snälla du för dina fina ord. Jag blir både glad & rörd…! 🙂 När det gäller att sitta still s hade jag med mig en hel väska full av kul små saker till Johanna + chips och dricka, allt för att hon skulle trivas i vagnen 😉 Också hade jag TUR för hon somnade gott ganska fort och sov sen hela tiden jag var där. Perfekt tajming! Kram ! 🙂

  nettis-

  Ja, jag shoppade lite på PO.P till Johanna idag. Lovar att fota och visa imorgon ! 🙂 Kram ! 🙂

  Emelie-

  Du gissar helt rätt ! 🙂 Jag går hos Trond på Spaghetti i Bogstadvien. Om det är till honom du ska få fredag så får du hälsa så mycket från mig! KOS dig! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *