LYXIG MIDDAGS TRANSPORT.

Allmänt

Tisdag runt kl.18.

Jag sitter ute på den inglasade terrassen hemma hos mormor och njuter en vacker sjöutsikt men nu är det kyliga kvällar alltså…. så jag värmer mig med en härlig Faliero Sarti sjal runt axlarna och lite vitt i glaset (funkar alltid 😉  Johanna, Hans & Johan bygger världens svåraste kristall-pussel (har aldrig sett något mer kompilserat ever) och vi har ätit en super god grillmiddag som avslutades med glass + jordgubbar. Grillat är verkligen det godaste som finns! och jag önskar att det fanns smaksatt creme fraische i Norge för gud så god den mexikanska är… speciellt om man mixar den med lite bea på tallriken… Mmmmm!

Och igår var vi som sagt iväg på middag hos kära vänner och Hans körde dit oss girls i sin lyxigt fina bil.

Min kjol & mina örhängen + Johanns skor & klänning kommer från Monsoon, mina skor Prada, väska Balenciaga och tee American Vintage.

Hjärtat älskar att åka cab

…och det gör jag också! Det är en frihetskänsla att känna vinden i håret…!

Gå-bort-presenten till girlsen var en påse fylld med godis + UV-penna till hemliga meddelanden som kan läsas i mörkret (de blev stor succé så de är ett tips!)… och utanpå påsen sitter söta tatueringar.

Det är så underbart att se hur kul dessa söta girls har när de möts. De känns som kusiner / familj för mig. Jag lärde känna deras mamma redan i lågstadiet så vi går way back….! (tusen tack för igår L & Co.!)

Nu tror jag att jag lämnar terrassen och myser vidare inne, också ska jag försöka få min lilla darling i säng.

N.j.u.t. din kväll min fina bloggvän! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LYXIG MIDDAGS TRANSPORT.”

  1. Mia says:

    Åhh så fin du är i ditt naturliga hår! Go for it! Det ser så naturligt och fräscht ut! Du är ju så klart alltid fin !

  2. Jennie says:

    Åh vet precis vad du menar med puzzlet! Min Freja fick en stjärna som ska se ut som den är av typ glas. Hon fick den för ca 3v sen och vi har fortfarande inte fått ihop den!

  3. Kristin says:

    Det finnes da mexikansk crème fraiche i Norge. Gjør det ikke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *