Lyxig morgonstund.

Allmänt


På 6:e våningen på vårt hotel är det pool och vid sidan om poolen ser ni den Thairestaurang där vi åt middag i förrgår kväll.

Bangkok kl.08.45, söndag morgon, sol.

Helt otroligt! VARJE gång jag glömmer att kopiera allt jag skrivit så försvinner allt…  Nyss skrev jag långt inlägg till den här bilden också tänkte jag att Äh! jag droppar att kopiera för allt har ju fungerat så bra på morgon men så hände det igen.. Tokigt!

Mitt hjärta somnade sött mot min axel då jag skrev det förra inlägget och jag blir helt varm i hjärtat då hon snusar mot mitt öra.. hur mysigt som helst.. ! 🙂 

Så – nu ligger alla och sover och själv har jag lust att gå ner till poolen för jag måste erkänna att jag saknar sol & bad nu efter några dagars cityliv.  Därför blir det mysigt att komma hem till Phuket igen på måndag kväll 🙂 Det är föresten bara jag & Johanna som flyger dit nu för JIG ska hem till Norge några veckor.

Nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig i lugn och ro, DET mina vänner är äkta mamalyx det! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Lyxig morgonstund.”

  1. cecilia says:

    Guu så fint 🙂

  2. Malin says:

    Jag är nyfiken på vilket hotell ni bor. Tycker jag kämnmer igen omgivningen från vi var där senast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *