Lyxig morgonstund.

Allmänt

168397-548
Här är hjärtat i parken igår. Hon är helt "galen" i min mobiltfn, kan leka med den i timmar… tror inte det dröjer så länge förrän den går sönder för den åker i golvet 1000 gånger och hon äter på den så mycket att den nog strax får vattenskada 😉

Jag kom på att jag ska passa på att hoppa i duschen och fixa frukost istället för att sova. Det är nämligen så lyxigt att få sitta och äta och bläddra i dagens tidningar i lugn och ro. 🙂

Och just det ja – jag har gett upp Mallorca planerna (finns ur dåliga hotell alternativ) och satsar nu på att kanske få till en Stockholms resa istället.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Lyxig morgonstund.”

 1. Jonas says:

  Ja, kom till Sthlm istället! Patricia du vet. Nästa som att vara utomlands…
  Kram kram

 2. Angel says:

  Vi har likadan mobil ju…Det är en rosa Motorola va?Bra smak där =)

 3. Suzanne says:

  Hihi, vår dotter Ida pajade båda våra mobiler när hon var mindre. Min åt hon sönder så den var full med stelnad gröt =) Antes kastade hon först i golvet o sen körde hon över den med gåstolen =) *haha* ungar är bra skojiga dom! Kram o hoppas ni får en trevlig dag!!

 4. AnnaStina says:

  Jonas-
  snygging! Ååå vad det vore KUL med en riktig gala kväll på Patricia med dig. Jag ska försöka boka resa a.s.a.p.! 😉 Puss!!
  Angel-
  Oh yes, Rosa Motorola är det 🙂 Men det är min “reserv telefon” för hon har redan haft sönder min rosa Noika 😉 Tycker tyvärr att den är så dålig på sms, max 50 i inboxen är för lite för mig, Nokian klarade upp till 500 ! 🙂 Är du nöjd med telefonen?
  Suzanne-
  *skratt* kört över med gåstolen? Allt kan verkligen hända då man har kids 🙂 Mitt hjärta har redan haft sönder min fina rosa Nokia. Den kastade hon i golvet på Gardemoen så hela skärmen gick sönder. Man får helt enkelt lägga in ett par mobiler i barn budgeten 😉 Önskar dig också en härlig dag! Kram! 🙂

 5. Angel says:

  Annastina:*s* d där har jag inte ens upptäckt än jag brukar radera utkorgen efter 50 sms men innan jag träffade sambon hade nog inte den mobilen funkat då var det många sms i farten *s*…Jag är nöjd MEN det jag inte fattat är om det går att skriva med t9 för att skicka sms är ju så trögt å går så långsamt innan denna har jag vart en NOKIA tjej jag med =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *