Lyxig sovmorgon = perfekt start!

Allmänt


Johanna kollar in utsikten på morgon. Det är soligt idag!

Bangkok kl.10.45, lördag morgon.

Idag klappade hjärtat mig på kinden kl. 10 och tyckte att jag skulle vakna 🙂 Det var SÅ lyxigt att få en sovmorgon och det gav mig en perfekt start på den här dagen! 🙂

Men jag vill ju inte "kasta bort" en dag i Bangkok så nu ska jag hoppa i duschen och ta tag i dagen här. Vi har tyvärr missat frukosten men jag kände på mig det redan igår så jag shoppade hem lite färsk frukt och juice som väntar i "minibaren" efter duschen.


Här är jag på shopping på nattmarknaden i förrgår kväll och det syns verkligen hur varm jag var 😉 . Ni vet ju att jag älskar rosa men – jag måste säga att jag har en svaghet för grönt också. Tycker färgen är så fräsch! 🙂

Det är en riktigt bra supermarket mittemot hotellet och rakt utanför säljer de sååå fina Hello Kitty hårspännen och böcker med Hello Kitty klistermärken som vi shoppade igår (ska fota och visa er senaer). Klistermärken är perfekta att ha med i handväskan till Johanna då vi är ute och äter för de kan hon leka med hur länge som helst 🙂

Dags för dusch nu.

Jag önskar dig en underbar lördag fylld av solsken & kärlek!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Lyxig sovmorgon = perfekt start!”

 1. Hoppas att ni får en härlig lördag! 🙂

 2. Meela says:

  Massa fina armband och halsband 🙂 Det finns inge bra affärer här med fina och roliga armand för ett rimligt pris.. Guu så avundsjuk man blir 🙂 Ha en kanon dag !

 3. caroline says:

  hei 🙂

  jeg skal til bangkok i høst,så lurer på hvor dette nattmarkedet er!!! jeg har vært der før også,men da ble det aldri til at vi dro på noe nattmarked (da var vi utslitte av dag-shoppingen,hehe)

 4. Thilda says:

  Vad skulle man inte göra för att få ha ditt liv? =)

 5. Lissan says:

  Jag njuter av att läsa din blogg om Thailand. Ni verkar ha det så ljuvligt hela tiden!

 6. sally says:

  Fina armband!

 7. Johanna says:

  Fin grön färg! 😀

 8. Hon says:

  Det ser ut som om marknaden hade allt möjligt kul. Skulle verkligen vilja shoppa i Thailand: man får mycket fint billigt.

 9. Angel says:

  Underbara bilder

 10. mie says:

  hej.

  jag älskar läsa din blogg.. har alltid varit sugen att åka till thailand .. nu kanske till sommar åker jag till dit med en kompis.. vill fråga dig om det är bra tid att åka nu i sommar? eller? mvh mie

 11. Cajsa says:

  Åh vad härligt att vara i Thailand. Har inte varit där på länge :/

 12. Michelle says:

  oooh vill också till Thailand.. drömmer mig bort till Hello Kitty butiken 😛

 13. Sara says:

  Åh det ser så härligt ut på alla bilder! Man blir ju lätt avundsjuk 😉

  Dit ska jag åka när jag får pengar 😀

  Ser bara i den lilla butik du är hur mkt fint det är..antar att det är billigt oxå.. 😉

  Ha en bra dag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *