Lyxig stund.


Jag nyss hos frisören.

Ååå vad det är härligt lyxigt att sitta i frisören stolen i 2,5 timmar och bli ompysslad ! 🙂  Idag blev jag ovanligt nöjd och min frisör Trond som jag varit trogen i måååånga år kan jag rekommendera om du vill bli fin i håret. Du hittar honom på Spaghetti i Bogstadveien.

Mitt besök avslutades med att jag bokade in klipptid åt Johanna så på tisdag är det hennes tur 🙂

När jag gick hem från frisören så regnade det så det var ju tur att vi inte la ner tid på att rulla mitt hår för jag hade inget paraply så håret åkte upp och jag använde mina blader som tak då jag gick hem (tur jag bor nära).  Ska självklart fota och visa hur håret blev senare men nu ska jag fälla upp mitt paraply och gå iväg och hämta Johanna. Jag har lovat henne att vi ska baka muffins i eftermiddag 🙂

Jag älskar fredagar !!! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lyxig stund.”

 1. Lollo says:

  vad hade du för present emballage då du hade Gizmo&co. Tex nu till jul? Vet du vart man kan beställa fina enkla kartonger tex…

  Vore jätte kul om du skrev lite om din dåvarande butik/komma skall…Lite tips och ideer!! För det har du många.=) Och vad du hade för märken.

  Vet du något bra smyckes märke, mellan pris.

  Ha en lovely fredag!

 2. Det du har i håret på bilden har jag aldrig fått när jag varit hos frisören:( Jag önskar er en underbar helg!!

 3. Alina says:

  Godagens! Kikar in:)

 4. Nelly says:

  härligt! : ) ska bli kul att se.

  carolina är så vacker på det omslaget, såg det igår på pressbyrån.

  trevlig fredag o hälsa familjen! : ) kram

  förresten, ceep calm-postern måste jag nog köpa. gillade den jättemkt! : )

 5. josefine says:

  myyys ikvæll søtisar, vi hade førresten också muffins på planeringen men kom hem så sent så det blir god brunch imorgon istællet! kramar!!

 6. Malin S says:

  Jag köpte nästan Plaza kvinna pga det ursnygga omslaget ha ha. Men jag stillade mitt magasinsshoppingbehov 😉 Ha en mysig fredag ! Här ska vi kolla Idol, äta lax/trattkantarell/enbärsgryta och senare en stor påse smågodis. Underbart =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *