Lyxig stund.


Engelska Vogue (som jag inte hunnit bläddra i ännu..) och svenska Lantliv + Glaze.

När Johanna somnat så sjönk jag ner i en skön fåtölj i vardagsrummet med massor med levande ljus omkring mig och med ett glas vitt i handen och de här nya bladerna som sällskap. Det är sånna ögonblick som är lyx på en torsdag ! 🙂

Det är inte så ofta som jag hittar inspirerande hem i de interiörblader jag köper men det här nr av Lantliv är riktigt BRA ! så om du ska köpa hem ett inspirerande blad /magasin till helgen så är mitt tips svenska Lantliv (nr.14).  Och om du vill ha lite härligt mamma gossip så köper du även svenska Glaze för bara 19 sek !

Jag har ett par pyssel prosjekt igång här nu som jag ska återgå till. Det är så härligt att få vara kreativ ! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Lyxig stund.”

 1. Anne says:

  Digg med sånne rolige vin og magasinkvelder:)

 2. Madeleine says:

  Lantliv brukar vara riktigt mysig läsning=)

  Hoppas att ni får en mysig fredag! KRAM

 3. Linda says:

  Komiskt, jag köpte den i onsdags, t.o.m. Tilda tycker om bilderna i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *