Lyxig stund.


Mitt hjärta sov sött och jag vet inte om det var tack vare champagnen ? men plötsligt satte  jag igång att skriva på ett kul jobbprosjekt 🙂

Å vad jag NJÖT av all egentid jag fick på flygresan mellan Bangkok & Stockholm. Jag kunde äta den goda middagen i lugn och ro, dricka champagne och bara sitta där och njuta…..  Lovely !

Och plötsligt fick jag inspiration till att börja skriva på sak som jag hoppas ska bli ett spännade prosjekt. Det är sååå härligt när kreativiteten flödar och brickor trillar på plats.  Ni ska självklart få veta mer om detta senare.

Nu säger jag TACK för idag & god natt för jag har en feeling av att det blir en tidig start här hemma även imorgon 😉

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Lyxig stund.”

 1. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Hoppas att ni har haft en härlig söndag. Hur känns det att vara hemma? När du har tid så får du jätte gärna svara på mitt mejl ang Thailand.

  Nä nu skall jag gå och lägga mig.Sov så gott.

  Kram Madelene

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Madeleine !

  Det känns faktiskt lite små jobbigt att vara hemma i kyla & snö men självklart mysigt att träffa JIG igen 🙂 Fast jag får erkänna att jag längar tillbaka så i kväll har vi pratat om när vi ska resa nästa gång… Jag såg att jag har 79 olästa mejl så jag ska ta tag i dem imorgon. Förlåt att jag inte svarat dig. Dagarna i Thailand gick SÅ fort och min tid räckte inte till (+ att internet strulade så mycket). Sov gott! Kram ! 🙂

 3. Madde says:

  Jag undrar en sak. Ber du folk fota dig? "Kan du ta kort på mig när jag sitter och skriver på datorn här?"

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Madde-

  Självklart ber jag folk fota mig. Annars skulle jag inte ha många bilder att visa er för jag har ju ingen privat fotograf med mig 😉 (men det hade inte varit så dumt att ha en sån !) Kram ! 🙂

 5. Cristian says:

  Höra mig sjunga? – En blyg snubbe som försöker leva ut sin dröm via bloggen. Lyssna gärna och kommentera! Cheers! 😉

 6. Cecilia says:

  Har inte läst din blogg så länge,började ett par veckor innan ni åkte till Thailand.Men den har definitivt blivit en av mina favoriter,jag blir så glad av den.Har själv två barn,en pojk på snart 3 år och en tös som är nyss fyllda 1 år.Vi har inte rest sen hon bara var några månader och då gick det jätte bra för hon sov hela tiden.Nu ska vi hem till Sverige igen i april och det ska bli väldigt intressant att se hur det ska gå med en långflygning.Förhoppningsvis kan våra troll sova lika gott som ditt lilla hjärta gjorde.Tack för en super härlig blogg!

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Cecilia !

  Välkommen till Gizmolinas ! 🙂 och TUSEN TACK för din trevliga kommentar. Jag blev riktigt glad nu 🙂 Jag håller tummarna för att långflygningen går riktigt bra. Ett tips är att ta med en liten väska fylld av små saker som tex pussel, kritor, pysselböcker, stickers etc. att aktivera med på flyget. Om man dessutom slår in alla små saker i paket så blir varje liten sak extra stor succé 🙂 TACK igen för dina fina ord. Kram ! 🙂

 8. Michael says:

  Hope you had a great flight home and I enjoyed to read your blogg everyday in Thailand

 9. Tina says:

  Hej. Jag läser din blogg varje dag. VI ska åka till thailand om tre veckor. tänkte bara höra vad ni åkte med för bolag. vi ska bara ta flygstolar ner och sen resa runt, kram

 10. Sara says:

  Det är underbart att känna sig inspirerad; i synnerhet när man har lite tid för inspiration ovh kreativitet!

 11. Mia Norrgran says:
  2009-02-16 @ 13:05:50

  Postat av: Tess

  hihi vad mysigt!!!

 12. Jag älskar att flyga långt – hela upplevelsen,

  att fika på flygplatsen, kika i affärer, koppla

  av på flyget, det är så mysigt & spännande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *