Lyxig stund för oss båda!


Johanna visar mig vad hon ritat då hon varit inne på kontoret och lekt.

Phuket kl. 15.40, söndag em, +34 grader & SOL!

Oj, vad det var skönt att sitta vid ett skrivbord och blogga istället för vid köksbordet ! och helt underbart att ha fönstret öppet och utsikt över poolen.. känns som att sitta ute fast jag sitter inne.  Kan inte helt förstå varför jag inte gjort det tidigare? hmm…. 😉 bättre sent än aldrig! 🙂

Både jag och Johanna fick en lyxig stund (1,5 time) idag då hon var och lekte inne med personalens kids på kontoret = lyx för Johanna! och jag låg och solade vid poolen = lyx för mig!

När jag gick in för att hämta hjärtat så ville hon genast visa mig vad hon tecknat och hon gestikulerade och pratade högt och länge och med stor inlevelse då hon skulle berätta om sin stund för mig. Det är så underbart när hon blir så engagerad i sitt berättande! 🙂


Så här hittade jag Johanna då tittade in i clubhuset efter min stund vid  poolen. Hon och de andra kidsen chillar och söta receptionstjejen var där med dem hela tiden.

Idag funderar jag seriöst på att vi ska stanna kvar en stund till så imorgon ska vi åka till "immigration" i Phuket Town och checka förlängning på visum… 😉 (Man kan nämligen få 1 vecka extra utan att lämna landet) Orsakerna är flera: ag älskar att vara här , att jag känner att Johanna har det bättre här där hon kan springa runt ute och det händer saker hela tiden, på onsdag ska de filma vår lägenhet OCH JIG är bortrest då vi kommer hem. Jag är hellre ensam här med Johanna än hemma 🙂

Hoppas din söndag är underbar! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Lyxig stund för oss båda!”

  1. Anonymous says:

    Varför filma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *