LYXIGA 30 MIN.

Allmänt

Brrr, det är verkligen höst nu. Parkas Custommade från min butik.

klar för bloggning men så kom jag på att jag inte har knipsat en enda pics av mig själv i dag. Tokigt ! Ska försöka ta några strax, så uppdaterar jag bara inlägget (uppdatering kl.19.30: fixat!) och guess what? det är bara jag & Gucci som är hemma. Helt gaaalet skönt ! men lugnet varar bara sidådär en 30 minuter till för då kommer mina J´s hem från turningen. Så tror faktiskt att jag ska speedchilla en stund. Ja, det ska jag ! med mina magasiner och några interiörböcker…. och kanske ett glas vitt? Torsdag är ju trots allt det nya lördag 😉

Sjal + örhängen är n.e.w.s. från Syster P. Blusen från Custommade finns så klart också i min butik.

Såg föresten att jag har ca 750 likes på min Gizmolinas Closet sida på Facebook, då jag kommit upp i 1000 så lovade jag ju en tävling men jag trodde (ärligt) inte att det skulle ta SÅ lång tid att komma upp i det antalet…. så – jag kör en tävlingen redan då jag kommit upp i 800 likes.  Vi kan se det som en “deltävling” typ 😉  Så – like, l.i.k.e. darlings !  och följ mig gärna på instagram också. Där heter jag gizmolinas.

Torsdagspussar ! (och här syns örhängena bättre).

Oj, nu kom de plötsligt hem. Det var den egentiden 😉

Love !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “LYXIGA 30 MIN.”

 1. Anna says:

  Du är rolig, du! “Speedchilla & torsdag är det nya lördag” 🙂 Är det så? För jag jobbar både lördag och söndag MEN är ledig nu torsdag och fredag! Och jag brukar säga att tors & fred är min lördag & söndag 🙂

 2. Miss Tess says:

  Snygging! Gillar rött riktigt mycket och speciellt på några få detaljer och gärna naglarna.

  Kram

  • gizmolina says:

   Tack snälla du! ! Men varken sjal eller örhängen är röda… de är snyggt orange ! 🙂 (får skylla på ljuset på bilderna). Njut kvällen ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *