Lyxigare än lyx.

Allmänt

168397-1385
Svenska "Allt i hemmet", engelska "Red" och engelska "ELLE".

JIG kom precis hem och just idag så känns det lyxigare än lyx att han nu leker med mitt hjärta och att jag kan laga middag i lugn och ro på köket. En annan härlig mamma lyx är de nya blader jag shoppade idag. Jag riktigt längtar till senare i kväll då jag sätta mig och bläddra igenom dom och MYSA.!

Men först: middag, bading och "Bonde Söker Fru" samtidigt som nattning. Men sen så! Eller föresten, då ska jag kanske en tur till Ikea och fixa lite jobb saker… Men sen! Då! Ååå vad jag ska mysa. 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lyxigare än lyx.”

 1. Elin says:

  Läste inlägget om att hyra handväskor och ville bara berätta att man kan göra det i stockholm också, kommer inte ihåg vad hemsidan heter just nu men det finns iaf;)

 2. Karoline says:

  Godkväll! Vilka fina väskor. Ser att eran dag varit skön. Jag ville bara meddela dig att i min blogg ligger nu en bild på en rosa Globen. När jag ser rosa tänker jag på dig! Tänk vad bra du har marknadsfört dig själv! Ha,ha! Ha en trevlig kväll med familjen.

 3. AnnaStina says:

  Elin-
  Jag såg att någonannan också berättat att man kan göra det i Stockholm. Det hade jag ingen aning om?! Det är fantastiskt vad mycket olika saker man kan tjäna pengar på 😉
  Tack för tipset! 🙂

 4. AnnaStina says:

  Karoline-
  Men du är väl för underbar! TACK snälla du för att du skrivit så fint på din blogg. Blev glad nu! 🙂 Det är ju helt FANTASTISKT att de gjort hela Globen rosa till min ära! 😉 Kul att du fotat så att jag fick se! Nu ska jag skynda iväg till Ikea. Önskar dig en jätte mysig kväll! Kram 🙂

 5. Karoline says:

  Ikea nu? Du är ju tokig! Hur länge har de öppet i Oslo? Sov gott!

 6. AnnaStina says:

  Karoline-
  Ja, jag är hur tokig som helst 🙂 Men ännu tokigare är ju Ikea som har öppet fram till kl. 23. 🙂 Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *