Lyxigt gott!

Allmänt

168397-1562

Så här såg min frukost ut idag, hur lyxigt gott som helst! 🙂  Servetterna med flygande prinsessa på kommer från Sia, rosa fatet från "Mateus" och det rosa glaset från "Neste Stopp".

Hallonsmoothies är fr.o.m. idag mitt nya "godis" (Johanna har sina russin, jag har mina smoothies..) för my god så GOTT det var!! 🙂 Jag fick damma av blendern då Josefine smsade att hon shoppat ingredienser till att fixa smoothies för den har jag inte använt på "år" vilket ju är hur tokigt som helst.

Om jag visste att det var så  bus enkelt att fixa något så gott så hade blendern gått varm här varje dag… ! 🙂 Tack vännen för GOD frukost!

 

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Lyxigt gott!”

 1. josefine says:

  Så kul att du blev inspirerad!! Jag fick ditt sms då vi gick ut ( om delar till blender) men jag visste nog att den var i top topform under dammet =) !
  PUSS!

 2. Emilia says:

  Hej annastina. Dina tallrikar från mateus är superfina. Nu är det så att jag fick likadana i present fast gröna samt de större tallrikarna/faten utan mönster på kanten i grönt. Men jag funderar på att byta till andra färger. Vill nog ha de små faten med mönster i rosa som dina. Men vad tycker du jag ska ta för färg på de större tallrikarna man kan ha under? Det finns ju så himla många fina färger. Eller ska jag kanske behålla de stora i grönt och byta de mindre till rosa? Har verkligen beslutsångest och du ger alltid så bra och fina tips. Vad tycker du? 🙂
  Btw din blogg är som vanligt hur bra och inspirerande som helst 😉

 3. AnnaStina says:

  Josefine-
  Haha, ja det är fantastiskt vad mycket spännande man kan hitta under lite damm 😉 Puss! 🙂
  Emilia-
  Jag blir jätte glad över att jag får ge dig råd, jag älskar sånt! 🙂 Så fantastiskt att du fått Mateus i present för deras produkter är ju bara helt underbart vackra! 🙂 För att jag ska kunna råda dig om hur du ska göra så skulle jag behöva veta mer om vilka färger du på övriga duknings saker (dukar, servettringar, etc) och vilken färg du har i köket? De rosa är ju super fina, men de ska ju matcha helheten.. Att ha rosa små fat och gröna stora tallrikar tycker jag inte blir helt bra. Men om du önskar att behålla de gröna så skulle jag behålla de stora faten i grönt och byta de små till VITT. Om du önskar rosa så skulle jag gå för de stora faten i ljus rosa och de små faten ni den starkare rosa 🙂 Eller – så tar du de stora faten i vitt och de små i rosa. Valmöjligheterna är ju oändliga eftersom de har så otroligt vackra färger. Själv har jag vitt & rosa i en mix i både stora & små tallrikar. (och till påsken har jag gult..). Jag hoppas mina råd är till hjälp? och som sagt – utgå från vilken färg du har i övrigt på köket för det kan lätt bli lite “oroligt” med för många olika färger. LYCKA TILL!
  Kram! 🙂

 4. Emilia says:

  Tack för svaret. Ja saken är ju den att jag inte har något kök att utgå från hehe är bara 19 år så jag är på väg att flytta hemifrån, så jag vet inte hur mitt kök kommer se ut än 😛 Men eftersom jag älskar inredning så börjar jag redan samla på mig massor med fint nu. Men eftersom jag verkligen älskar rosa så skulle jag vilja ha små rosa inslag i mitt framtida kök. Det är därför det är så kul att se bilder från ditt hem. För du har det stilrent och mysigt men ändå med massa rosa och prinsessiga detaljer och sånt älskar jag. Så jag tror vitt och rosa kommer bli bäst som du har. Men supertack för hjälpen 🙂 Kram 🙂

 5. sara says:

  kan du inte lägga ut receptet till smothisen de ser ju supergtt ut!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *