Lyxigt Idol mys.

Allmänt

168397-1251
Jag & Johanna och en busig Elian.

Vi kom hem från J & hennes E´s runt kl. 18 och då hade hjärtat inte sovit någon eftermiddags "nap" för första gången på  evigheter (kan inte komma på sist det hände?) så hon var hur trött tjej som helst. Men trots att hon var jätte trött och att hon har hostat ovanligt mycket idag så är hon ändå så glad min lilla sötnos. DET beundrar jag henne för! 🙂

Det blev gröt, lek, bad och sen nattning och hon somnade rekord snabbt så för första gången kunde jag sitta i soffan och se HELA Idol! Total "mama lyx"! Hur mysigt som helst!  Och vet ni, i kväll fick jag en ny favvo tjej… nämligen: Amanda! Wow! vad cool den tjejen var i kväll och super snygg i håruppsättningen! Vilken tjej! Hon framstod verkligen som värsta proffset! 🙂  Så nu är det hon och Miss.Picasso som jag håller tummarna för!

Nu måste JIG låna min dator för att jobba så jag är tveksam till om jag får bloggat något mer ikväll? Men hoppas! Undertiden då han sitter här så ska jag passa på att jobba lite, se fortsättningen på Idol och stryka lite tvätt (boring, men skönt då det är gjort!).

Hoppas att du sitter och är nöjd över vad du har presterat idag och att du smider festliga weekend planer för tänk- imorgon är det…. FREDAG! Hur FAB är inte det?!? 🙂

P.S jag är galet godis sugen och har slut Kina snacks… måste till Sverige a.s.a.p.! 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Lyxigt Idol mys.”

 1. josefine says:

  mamma kommer tisdag =) =)
  TACK för alla fina ord du skrivit, som ett helt tacktal!
  You are FAB!
  puss

 2. grombaben says:

  Åh, hørtes ut som en perfekt dag. SÅ søtt at de allerede har begynt å pusse på hverandre:)
  Jeg vet ikke hva jeg tenkte når jeg drev og lette desperat etter Elle i går, for jeg fikk det i posten i dag, hadde visst tegnet abonnement og glemt det igjen, jadda..:)
  Fikk lese låne-Elle på bokmessen i dag, jippi. Og med meg hjem ble svenske elle interiør. Og KEX sjokolade som er min svenske favorittsjokkis:)
  Ha en fin kveld
  – i morgen er det fredag!!=D

 3. Hej! Såg att du rekommenderade Svensk Tenn i Sthlm, vet du om att det finns en affär i Gbg som säljer för Svenskt Tenn? De har bara en liten del av deras sortiment, men mycket fina saker. Ligger på Kungsgatan, var själv där idag och köpte mig en present till mig själv! 🙂
  Ha det! *Kram*

 4. Kim says:

  Hej! Fin bild! Jag utmanar dig, du ska svara på lite frågor kolla på min blogg och kopiera lista!! skulle vara kul att veta lite “jag har senast” om dig.. Ha det bra! Kram Kim

 5. Karolina says:

  Sedan jag hittade din blogg kikar jag in flera gånger per dag, sååå trevligt. Tack för att du delar med dig och jag är så imponerad över hur positiv du alltid verkar vara. Du skrev att du skulle jobba nu ikväll, vad jobbar du med? Trevlig kväll!

 6. Camilla says:

  Hej, borde ju egentligen sova efter allt vin jag fått i mig ikväll men var tvungen att skriva ett inlägg till i din blogg.
  Ja, jag planerar inför fredagen då jag tänkte bjuda Fredrik på en mysig middag imorgon. Har köpt nya röda bordstabletter och röda linneservetter, ett par ljuvliga ljusstakar ifrån SIA och en vacker blombukett till bordet. Tänkte att vi skulle ha en mysig middag i morgon med trattkantarellsoppa till förrätt, varmrätten har jag inte riktigt funderat ut ännu men det kommer säkert under morgondagen. Hoppas ni får en underbar helg!
  Kram!!

 7. Anna says:

  Men nu hittade jag ju ännu en mysig blogg. Håller med dig om IDOL-favvisarna. I helgen blir det barnkalas för stora donnan som fyllt 4 och sen ska vi väl börja ladda för 1-åringens =) Ha en toppen helg!

 8. Madde says:

  Hejsan!!
  Har du något bra tips på en fin åkpåse?
  Kram, trevlig helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *