Lyxigt med “egentid”!

Allmänt


Även denna fina tavla kommer från min favorit konstnär Bjørg Thorhallsdottir.

Phuket måndag kl. 16.45, mulet & blåsigt.

Åååå vad jag NJUTER min "egentid" då jag ligger ute på verandan med mina blader och blickar ut över landskapet vi har runt oss och planerar för framtiden i tanken….

En dag snart ska jag berätta för Er om mitt spännande nya "business prosjekt" som jag ska starta så fort jag kommer hem. Jag riktigt längtar! för det kommer att bli så fantastskt 🙂

Glöm inte att DU är den viktigaste i DITT liv så skäm bort dig själv och lyxa till vardagen med sånt du tycker om för vi har bara ett liv och den här dagen kommer aldrig tillbaka…..!

Carpe Diem & förverkliga dina drömmar ♥

Oj, nu vaknade min darling – så back to reality 😉

 

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Lyxigt med “egentid”!”

 1. Therese says:

  Vad menar du med att "DU är den viktigaste i DITT liv"? Är det inte ens barn och partner som är viktigaste? I alla fall för mig!

 2. AnnaStina says:

  Therese-

  Jag menar att det är viktigt att vi tänker på oss själva för det är lätt att vi mammor glömmer bort oss själva när vi har barn, jobb, mat som ska lagas, hus som ska städas etc etc… Vi behöver prioritera egentid för då blir vi lyckligare fruar / mammor etc . I mitt liv är självklart min familj också viktigast, så är det väl för oss alla! 🙂 Kram! 🙂

 3. Madelene says:

  Hej.

  Håller med dig AnnaStina egentid är jätte viktigt att få men man tar ej så mycket egen tid som man skulle behöva.Hur har eran dag varit? Jag började jobba 6.00 i morse så nu är jag litte tröt.Skall lägga mig och villa en stund.Ha det så jätte bra kram Madelene

 4. Josephine says:

  Ville bara säga att jag älskar att läsa din blogg! Jag hittade den för ett par veckor sedan och har läst varje dag sen dess, hur trevligt som helst 🙂 Hoppas allt är bra!

 5. Precis detta skrev jag ett inlägg om i min blogg nyss. Vilket sammanträffande! Jag är jättedålig på att ge mig själv egentid då jag bara kan vara. Jag brukar säga att jag har "duktig-flicka-syndromet" och tyvärr mäter mitt värde i det jag presterar. Måste försöka öva på ett nytt förhållningssätt.

 6. Precis detta skrev jag ett inlägg om i min blogg nyss. Vilket sammanträffande! Jag är jättedålig på att ge mig själv egentid då jag bara kan vara. Jag brukar säga att jag har "duktig-flicka-syndromet" och tyvärr mäter mitt värde i det jag presterar. Måste försöka öva på ett nytt förhållningssätt.

 7. Emma says:

  Jag tycker din blogg är UNDERBAR. Du tar verkligen vara på var dag och inspirerar mig till max. Din dotter är ju bara för söt!

 8. madde says:

  alltid samma glädje, toppen.

  Mamma tid e ett måste.. man behöver få längta efter sina små godingar.

  Så spänd på ditt projekt..

  ha det toppen

  kramar

 9. Elin 18 år. says:

  Du inspirerar mig så himla mycket! trots att de skiljer nästan tjugo år mellan oss (jag är 18 nyfyllda år). så läser jag din blogg med glädje varje dag! Mitt liv är trassligt just nu, går hos kurator, och känner mig väldigt ledsen över allt.men när jag läser din blogg känner jag mig stark! Suger åt mig varje ord. Du är en fruktansvärt bra förebild för mig, och säkert många fler! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *