M.A.G.I.C.!

Allmänt

b43c48cb335af952b8d3a2d9af53f21d

Happy new week finaste vänner! 

Guess what? Det TOK snöar ute. Stora snöflingor, ni vet sånna där man drömmer om att det ska snöa på julaftonsmorgon….,  virvlar i luften tätt, tätt, tätt…  Så ja, just nu saknar jag verkligen den vackra våren i Oslo. Speciellt efter igår då JIG smsade en bild från ett vackert Aker Brygge som bjöd på strålande sol och fyllda uteserveringar. Oh my, livets kontraster alltså…!

Och vilken helg vi hade!  Den mest spontana e.v.e.r.!  Det startade med lördags middagen…. Sen, igår, blev det en minst lika spontan kväll. Jag var ute och skottade snö från terrassen (försöker tvinga fram vårkänslor, ha, ha.) och då jag checkade tfn, 1 time senare, så hade vi fått sms av fina vänner som frågade om vi skulle på Joe Labero? Och jag bara: WHAT?! är det IDAG?? Hade nämligen sett annonsen typ 38 gånger och tänkt att vi ska gå men så hade jag helt glömt det… Så, för att göra en lång historia hyfsat kort: kl.17.25 ringer jag till mamma & Hans och ställer in kvällens middag (de skulle ha kommit till oss kl.18.30…), kl. 17.30 gick jag in på nätet och köpte biljetter till mig och Johanna, kl. 17.40 så parkerade vi utanför Luleå Energi Arena (där showen var), ställde oss i tidernas popcorn kö (eftersom vi inte hann äta middag innan…) och kl.18.00 startade showen!  Det måste ha varit personbästa! Ha, ha.

Och hur var han då Mr.Labero? Well, han är ju otroligt osvensk, älskar sig själv, bjuder på sig själv, och berättar stort och brett och sin fantastiska karriär något jag kan tycka är befriande härligt.  Sen hade jag förväntat mig mer fireworks, djur (!), boxar med vatten som människor ska ta sig ur osv. Men – hans show var mer i stil med Brynulf & Ljung, dvs inte så mycket traditionellt trolleri, ja, förutom ringar som kan gå i / ur varandra, kort-trick och en boll som göms i ett glas och plötsligt dyker upp i ett annat…  Hur som helst – jag var inte super imponerad av showen (några trix tycker jag var lite för enkla…, jag hade velat bli mer chockat överraskad), men den var b.r.a..  Frågade J vad hon gav showen då vi körde hem och hon sa G G G G G,5 . Själv ger jag den G G G,5, mest p.g.a. att ett av finalnumren – där det hängt en låda i taket hela föreställningen som en i publiken fått nyckel till, öppnas och det är e.x.a.k.t. samma grej som Brynulf & Ljung körde på sin show…  Jag menar alla förstår väl ändå att det där pappret, som han tar upp, har placerats i bordet som han ställer lådan på. Så ja, den saken får ingen WOW effekt på mig…  Men som sagt, han är en proffsig entertainer Mr.Labero och, vi hade en magiskt trevlig kväll! 🙂

17505240_10154316911145796_388326827038868786_o

Darlingen SPRANG ut då showen slutade och blev därför först i kön till att få autograf på det Top Secret kuvert som delades ut då vi gick in på showen. Den innehöll ett imponerande trick som alla vi i publiken fick göra samtidigt.  (men för mig misslyckades det…).

17505318_10154316921415796_7041632715729471918_o

Och sen, då J shoppat en Box of Illusions, så fick hon ställa sig i en egen autografkö där man fick förtur så vips! så hade darlingen varit uppe och fått autograf 2 gånger innan vi nöjda körde hemåt igen strax efter kl.20.

Så, vad rekommenderar vi då er som kanske funderar på om ni ska gå på Joe Labero eller Brynulf & Ljung?  Well, vi vet faktiskt inte helt, det är lite same/same, men som Johanna sa: Labero involverade hela publiken i sina trix, det gjorde inte B & L  (de fokuserade främst på 1 i publiken), så det var ett stort pluss!  Sen är ju Labero så mycket mer glam, han kör hög bra musik och springer runt och gör high five med publiken så ja, hans show känns “lyxigare” på många sätt…  Men – om du gillar magic så kommer du att gilla båda showerna!

Nu måste jag bara plumsa i snön och försöka knipsa några bilder av huset i detta totala snökaos som råder denna 27:e mars för det är nästan så att jag inte tror det själv…  Och du, har du sett Labero? Vad tyckte du?

Önskar dig en m.a.g.i.s.k. måndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “M.A.G.I.C.!”

 1. Lena says:

  Jisses, när ska det sluta snöa hos er… verkar vara så otroligt mycket snö! Nåväl, våren kommer till dig också, den är väl bara lite försenad. Här strålar solen – underbart. Så mycket piggare och gladare man blir va ?
  Nix, inte sett Labero, men det vore kul förstås. Kanske han åker hit till södra SVerige också, inte kollat upp rikktigt.
  Ha en fin dag i norr. 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, våren hittar nog hit till slut också för detta snöande är galskap! Var ute och fotade på gården nyss (ska visa i nästa inlägg…) och höll på att sätta fast mig själv i snön. Ha, ha. 🙂 Och ja, man blir verkligen både pigg & glad av solsken så saknar det idag då det fullkomligt vräker ner snö…

   Sen tycker jag absolut att du ska kolla upp Labero kommer till en stad nära dig för showen var som sagt absolut sevärd!

   Önskar dig också en riktigt fin dag Lena! Kram! 🙂

 2. Monica says:

  På denne tiden av året lengter en virkelig etter vår! Og det har vi her i Sør-Norge. I går var det vindstille, sol og nesten 20 grader 🙂 Plutselig er det vår hos dere også 🙂 Så gøy med slik en impulsiv helg…selv om showet ikke helt var som forventet. Var på lignende i Las Vegas med David Copperfield. Det var helt magisk syntes jeg….selv om det egentlig ikke helt er min greie 🙂 Ha en kjempefin dag! 🙂

  • gizmolina says:

   Åh ja, nu vill vi verkligen ha VÅR! så detta snöande får gärna upphöra a.s.a.p… ! 😉 Men alltså 20 grader??? Wow! det låter helt fantastiskt härligt så njuuut det Monica! Och så coolt att du sett D.C i Las Vegas! det hade jag också gärna gjort.

   Njut din måndag, solen & framförallt: våren! Klem! 🙂

 3. Helena says:

  Snö i mars är helt normalt i Norrbotten, här är mars en vintermånad. Å så vill många av oss som bor här ha det :-), vi gillar mars och april,den så kallade vårvintern med kombinationen snö och sol. Det är den här tiden på året som Sverige framstår som extra avlångt. 🙂

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig 110% om att vårvinern är den absolut vackraste tiden här uppe i Luleå! Men – den här “mellanperioden”, innan vårvintern gör sin entré på riktigt, den är inte helt min grej… Men sen, i april, då solen värmer, terrassen är torr och jag sitter med solväggen med snön som glittar, då kommer jag att älska det!

   Sen är det ju helt fantastiskt att bo här uppe om man gillar vinter, snö, vintersport och ispromenader! saken är bara den att jag är lite mer av en citygirl så jag har inte helt vant mig… Men det kanske kommer! 😉

   Önskar dig en magisk start på veckan Helena! Kram! 🙂

 4. Titti says:

  Vi såg Labero för några veckor sedan och för några år sedan. Den hör showen var mer “back go basics”. Den för några år sedan var mer show med burnt out punks. Eld och massor med folk och mer eller mindre lyckade tricks. Vi kunde avslöja ett flertal. Men vi hade lika kul för det

  • gizmolina says:

   Ja exakt, showen var bra mycket ner nedtonad än jag förväntat mig. Men inget fel i det! Den var som sagt oavsett bra! bara på ett annat sätt… Och vi hade också riktigt kul ! Johanna älskade det!

   Njut din måndag och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *